Tejtermékek után rosszullét, hasmenés, mit lehet tenni? Lehet hogy ez egyre rosszabb lesz?
Nyilván elhagyom, de most is hülye voltam, kakaót kívántam, hát meg lett a hatása fél órán belül... A tehéntej a legeslegrosszabb, brutális tüneteket okoz, plusz a mennyiség... Néha csak hányinger, puffadás, de most megittam 2-3 decit, brutális görcs és hasmenés...
Pedig már tudatosan hagyok el mindenféle tejterméket, mert nagyon súlyos... Amitől nincs bajom, az a Completta tejpor, de nyilván abbólnis keveset...
1 éve minden második nap hasmenésem volt, sajnos a tejtermékek az okai... Sosem szerettem, keveset fogyasztottam. Pont azért nem szerettem, mert nem bírta a gyomrom, de ilyen brutális nem...
De az lehetséges, hogy most 23 vagyok és az utóbbi pár évben fajult el ennyire durvára???
Nem vagyok kétségbeesve, igazából a világ fele az! A családomnak, anyámnak nehéz megmagyarázni, szerintük bolond vagyok, meg "te ilyen fostos vagy mint öreganyád volt", aztán röhög... Nem normális, de a tejeset beléd tukmálja, vagy játsza a sértődöttet...
Vizsgálat milyen? Hol kell kérni? Gyógyszertári teszt jó lehet? Én tudom, hogy el kell hagynom, minden teszt nélkül és nagyon oda kell figyelnem, mert ez brutálisan súlyos mértékű.. Már a Milka, vagy amiben ilyen tejes töltelék van, azt sem tolerálja a gyomrom...
Egyébként meg nem én vagyok a fostos, hanem szimplán a tej az utódok táplálására van, szinte az összes ázsiai az... Oké, aki tolerálja fogyasaza, de nem velem van a baj... Kisgyerekként bírtam, szerintem ez is az életkorral csökken...
A másik véglet, hogy a kolleganőjének a lánya laktózérzékeny, az anyja úgy kezeli, mint ha halálos beteg lenne, maga nem boldogulna és az anyjára van szorulva örökké, mindenkinek előadja mennyire nagyon beteg a lánya... Így akarja magához láncolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!