Miért nem fogyok tovább?
Figyelt kérdés
Nagyjából másfél év alatt lefogytam 15 kilót, most 167 cm 66 kilós 22 éves nő vagyok. Leginkább az étrendemen változtattam, teljesen kiiktattam a cukrot, a tésztákat, a lisztet az életemből. Leginkább leveseket, gyümölcsöket és salátákat fogyasztottam, igyekeztem a szénhidrát minden formáját kerülni, de néha azért beiktattam valami zabkását. Ritkán sportoltam mellé, viszont akkoriban könnyű fizikai munkát végeztem, 8 órán keresztül álltam. 66 kilónál azonban megálltam, akárhogy igyekeztem nem fogytam tovább, sőt inkább felfelé csúszott a mutató. Sajnos fél éve ez van, az étkezésemen nem változtattam, viszont már nem végzek fizikai munkát. Hogy ezt helyettesítsem naponta minimum 7km-t futok, mégis inkább azon kell aggódnom, hogy ne hízzak, miközben fogyni szeretnék. Mi lehet a probléma?2020. máj. 14. 21:02
1/2 anonim válasza:
Kicsit pontosabban kellene követned a makrókat. Hány gramm szénhidrát, zsír, fehérje van az étrendedben, mennyi zöldséget eszel? És mennyit, mikor alszol? Szedsz valamilyen gyógyszert, amit előtte nem?
2/2 anonim válasza:
A testmozgásodat illetően szükséged lenne valami változásra. Gondolom a szervezeted úgymond hozzászokott a a 7 km futáshoz. Próbálj ki mást, pl. görkorizás, biciklizés, súlyzós edzés, de igazából bármit végezhetsz, ami csak egy kicsit is eltér a futástól, és ezt a tevékenységet iktasd be mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!