Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek miért van magyaror...

Szerintetek miért van magyarországon ennyi elhízott?

Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írsz pedig a szigetlakók valószínű nem finomított ételeken élnek még is ők a vezetők.
2020. máj. 8. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:

mert nem koplalni kell.

én meg egész életemben vékony voltam, és ráfogták, hogy genetika, majd miután kizártam a glutén, tejterméket (vérteszt szerint is érzékeny vagyok ezekre), visszafogtam a hús- és édességfogyasztás, rögtön hízni kezdtem.

azért kíváncsi lennék a hozzád hasonló emberek étrendjére is.

2020. máj. 8. 15:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Glutén érzénység esetén a bélbolyhok károsodnak valamilyen oknál fogva a glutén jelenlétében ezért romlik jelentősen tápanyag felszívó képessége.Tehát a bevitt tápanyagnak csak egy bizonyos százaléka lesz hasznosítva.Ahogy kizártad a glutént így a bélbolyhaid fellélegeztek és némi reneneráció után képesekké váltak megfelelően felszívni a tápanyagot ;).Tehát híztál.A tejcukor érzékenység esetén detto.Egyébként nem volt sokszor hasmenésed a diagnózis előtt? Esetleg puffadás?
2020. máj. 8. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert van Penny,Tesco,Spar stb
2020. máj. 9. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
5kg plusszal biztos vagyok benne, hogy nem vagy kövér. :) Minden másnap fél óra erősítő mozgás is csodákat tesz, saját tapasztalatból mondom. Eleinte Réka 20 perces tornáira, és Péntek Enikő zóna videóira edzettem, majd rá egy évvel később már a saját magamtól összeállított gyakorlatokat a végzem. A diéta nekem sem vált be, mindig több lettem a végén, mint ahogy elkedztem, sokat ingadozott a súlyom. Már jó pár éve elengedtem az önsanyargatást, és most, 28 évesen értem el azt a testképet, amit szerettem volna.
2020. máj. 11. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!