Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Helvetia Apotheke vélemények?

Helvetia Apotheke vélemények?

Figyelt kérdés

Üdv!

Valaki próbálta már a termékeit? Megbízhatóak? Elégedettek voltatok vele?

A weboldalukon kívül nem igazán találok róluk több információt.

#egészség #vitamin #Helvetia #étrenkiegészítők
2020. ápr. 30. 17:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Na engem pont ma hívtak, küldenek valami szart 1000 hufért, aztán úgy is lemondom kb
2021. jún. 2. 15:29
 12/24 anonim válasza:
85%

Engem is átvertek, egyszer felhívtak, mondtam nem kell, rámerőltették, nagy nehezen beleegyeztem az első csomagba, de mondtam, többet nem kérek, mégis küldik azóta is havonta, majdnem 2400 ft-os haszontalan terméket. Mostmár begurítottak, írásban kértem, ne küldjenek, erre ők: nem kaptak negatív visszajelzést az első után, ezért küldik a többit, és nem jeleztem, hogy nem kérem.

Mondták, ha nem kell, küldjem vissza.

Most meg a postacímüket szeretném megkapni, de nem írták még meg a mai napon .

Aki visszaküldte , milyen címre küldte, hogy megkapják?

Előre is nagyon szépen köszönöm a választ.

A weboldalon és a borítékon sem szerepel az utca, házszám, csak ez :

Helvetia Apotheke, KLSZÜ, 1985 Budapest

2021. dec. 15. 16:11
 13/24 Ignis Subdialis ***** válasza:
82%
Öö, de miért veszed át? Szerintem ez az 1985 Budapest egy postafiók cím lehet. Küldd oda.
2021. dec. 18. 13:51
 14/24 Kánya György László válasza:
100%

Csalók!Kaptam ingyen mintát, utána kétszer küldtek, pénzért amit nem kértem.Végrehajtot küldtek rám pedig visszaküldtem!

Letagadják!

2022. ápr. 6. 11:43
 15/24 anonim válasza:
98%
Kánya György László. Ugyan ezt tették velem is. Erőszakosak, szemtelenek. A behajtó cég írt nekem a múlt héten. De rájöttem, hogy az a saját cégük "behajtója". Egy ismerős javasolta, hogy tegyek panaszt a Gazdasági Versenyhivatalnál. Tegnap megtettem. Várom a választ. Szerintem Ön is ezt tegye. Nehogy fizessen nekik!!!
2022. máj. 6. 08:59
 16/24 anonim válasza:
100%
Ki akarják készíteni az embert a folyamatos felszólításaikkal, fenyegetéseikkel. Amit Te írsz, mintha el sem olvasnák. Minden esetre ki kell tartanunk a magunk igaza mellett. A Gazdasági Versenyhivataltól várom most a választ ezzel kapcsolatban. Egyébként lehet ragaszkodni ahhoz, hogy adják ki a "telefonbeszélgetés" hanganyagát, amikor is állítólag elhangzott a Helvétia ügyintézője részéről, hogyha nem mondjuk le a megrendelést, akkor 20 naponként újabb csomagot küldenek. Ha nem lennének ilyen erőszakosak, lehet, hogy népszerűbbek lennének. De a Helvétia nevet sajnos már sokan megismerték, és általában negatív véleményük alakult ki róluk.
2022. máj. 6. 09:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet velük csinálni? Kedves ismerősömet hálózták be, nem is vette át csomagjukat, mert a munkahelyére küldték, ahop már nem dolgozik, és behajtóval fenyegetik.
2022. máj. 7. 09:36
 18/24 anonim válasza:
89%

Nekem felajánlották, hogy ingyen küldenek vitaminokat kipróbálásra.

Aztán jött a számla. Behajtással fenyegetőznek

2022. nov. 29. 11:17
 19/24 kissneva válasza:
0%
Sziasztok! Telefonon ajánlotta a termékeket egy ügynök, elfogadtam az ingyenes kipróbálást. Emailben felvettem velük a kapcsolatot - a cím a csomagon rajta volt, és a termékajánló katalóguson is. A mintaküldés nem jelent elkötelezettséget. Nem küldenek többet, csak ha külön kérem.
2022. dec. 23. 16:58
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk most úgy érkezett üzenet az első "ajándék" kézbesítéséről, hogy előtte semmilyen telefonos szerződéskötés nem történt. Ilyenkor mi a teendő? Elég, ha visszaküldöm? Hiszen lemondani elvileg nem kell, szerződés nincs.
2023. jan. 23. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!