Egészséges snack és étel ötletek?
Sziasztok.
Szeretnék elkezdeni egészségesen enni, mert eddig sok csipszet, energiaitalt és nehéz ételeket ettem. Snackből is inkább csipszeket szoktam, csokikat és hasonlókat venni. Mivel tudnám lecserélni őket meg a cukros italokat? Mióta kevesebbet eszem ezekből meg is látszik a hatása a bőrömet nézve és szeretném ha ez így is maradna. Rózsavízet lehet önmagában is inni? Bionoltban szoktam venni de eddig csak az arcomra szoktam spriccelgetni, hogy felfrissüljek. De olvastam hogy lehet inni is simán vagy bele kéne valami másba is csöpögtetni? Ételeknek mondjuk saláta félék, könnyű tészta ételekre gondoltam, snacknek mit ajánlotok meg üdítők helyett? Meg én nem nagyon szoktam főzni, inkább boltban veszek kész kajákat és egyéb ételeket. Miket ajánlotok? Hogy kezdjek neki? 22l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!