Energiaital akkor is káros, ha a kávétól rosszul vagy és pluszban nem is használ?
Max. napi 1,nem minden nap.
Jobb a kávé, görcs, hányinger, hasfájás, hasmenés... Meg a gyenge, higított instanttól is. Ha kevés, akkor csak fingok tőle, meg morog a hasam.... De főzöttet nem szabad, azonnal...
Ja és nekem még csak nem is használ... Nagy adagban, erős valamit esetleg, de az hajt...
Károsabb.
Egy kávéban kevesebb a koffein és a káros anyag. Az energia italban van cukor, egy nagy dózis koffein, mesterséges színezék és aromák, plusz szénsavas.
Ha a kávét nem bírod, akkor az energia ital jobban odaver.
Inkább igyál zöld vagy vörös teát, az kíméletesen élénkít.
Mondjuk én ezeket a drága, neon színű, vegyipari carokat élből betiltanám, annyira egészségtelen.
Valószínűleg nem a kávé miatt vagy rosszul, hanem a tej miatt, amit bele teszel. Az okoz ilyen tüneteket, ha érzékeny vagy.
Próbáld feketén.
Vagy fekete tea esetleg.
Vagy aludj többet és jobban.
Az energia ital elég rossz.
Nem tudom mi a jó ezekben? évente ha párszor iszom ilyeneket,boldogabb nem leszek tőle az biztos,szabályosan a Hell energia italtól például be tudok aludni,kávézni sem szoktam az sem segít nagyon megiszom majd ha elmúlik a hatása csak még fáradtabb leszek tőle.
Sofőr vagyok össze vissza kell mennem 12-15-19 órákat dolgozom, pakolok,vezetek majd újra pakolok én inkább amikor megállok pihenni akkor fogom magamat és átt mozgatom mindenemet majd megmosakodom ez nálam hatásosabb mint ezek a sz.rok.
A tea finom tud lenni, de akit ez élénkít, annak szerény véleményem szerint nem kell semmi, mert eleve nem volt álmos.
Szerintem egyszer-egyszer belefér az energiaital, de nekem pl a kóla vált be. Valószínűleg azért, mert pont a megfelelő mennyiségű koffein van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!