Létezik olyan energiaital, aminek a fogyasztása nem káros az egészségre?
Tudom, mértékkel lehet energiaitalt fogyasztani. Azt is tudom, hogy nem csupán a cukrosak, de a cukormentes energiaitalok sem egészségesek.
A kávét nem szeretem, de ha pl. vezetek, szeretem kicsit felturbózni az érzékeimet energiaitallal.
Mégis akkor melyiket ihatom leginkább, ha nem akarok ártani az egészségemnek?
Kávé.
Illetve láttam régebben bioboltban bio energiaitalt, természetes növényi alapanyagokból, amiknek élénkítő hatásuk van, de meg nem tudnám mondani, mi volt a neve. Sose érdekeltek az energiaitalok.
Van sok fajta tea amikkel nyugodtan kiválthatod az energiaitalokat és jobban feldobnak mint akármelyik szénsavas f*s.
De talán a watt natura az, ami kevésbé káros mint a többi.
Ez az kedves első, csináljunk alkoholistát az emberekből :D Ráadásul írta, hogy vezetéshez akarja, nem lehetsz ekkora tahó.
A koffeinnek lesznek mellékhatásai akár akarod akár nem, mindegy miből viszed be. Megpróbálhatod a zöld teát, maté teát, guaranát, l-theanin+koffein tabletta kombinációt. Amelyik jobban beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!