Antibiotikum kúra után puffadás, de vajon meddig?
Másfel hónap alatt 3 antibiotikum kúrán vagyok túl,gondolhatjátok mennyire cs.szte szét a bélflórámat.6 napja hagytam abba,azóta folyamatosan puffadok.Normaflore-t szedek de semmit nem javul.Volt már valaki,aki szinten ilyen brutál kúrán esett át?Mennyi idő,amíg helyrejön a gyomrom?Félek,valami más bajom van.Nyugtassatok meg,hogy ez még normális!Kivizsgálásra jelen helyzetben ugye nem egyszerű eljutni,de mikor van az a pont,amikor elkezdjek aggódni?
Azt tudni kell rólam,hogy amióta gyerekem van,extra hipochonder lettem,így lehet a bolhából csinálok elefántot😀
Étvágyam jó,nem fogyok,széklet rendben.De irgalmatlanul fáj a hasam és minden nap egy kihívás felöltözni,mert nadrágot nem nagyon tudok felvenni a lufi hasamra.
Aki járt hasonló cipőben,annak meddig tartott ez az állapot?
Köszönöm,ha válaszolsz😀
A Normaflore tudomásom szerint nem a legjobb fajta probiotikum. Olyat érdemes szedni, amiben több féle baktériumtörzs van pl. Florabalance stb..
Érdemes élőflórás joghurtokat is eszegetni. Savanyú káposzta is jó a beleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!