Miért esznek ennyi szemetet az emberek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ezen én is gondolkoztam már.
Leírnád, hogy te pl. miket eszel?
Szeretnék tanulni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
érdekelne egy példás napi étkezés, légyszíves leírni miből is áll. Én világéletemben csak szemetet ettem, a többi néhány millióval,jó lenne áttérnem valami minőségibb étkekre...
Légyszíí...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
jó lenne tudni, mi minősül a kérdező magas igényei szerint szemét ennivalónak? Ha megnézi például a legdrágább téliszalámit, miből készül, akkor az csúcs étel? Vagy kecske/gidahúsból készült házi kolbász füstölve? Esetleg lazac, vagy pisztráng füstölve? Na jó, tudom, hogy nincs párja a tyúkhúslevesnek, amit otthon készít, lassú tűzön, mindenféle fínom zöldségel, füszerrel.
Én sajnos bármit is veszek, minden hústermékben látom a levágott állatok szenvedését amíg le nem ölték őket, ha pechje van némelyiknek, még él, amikor már nyúzzák.
Nos a vasárnapi tyúkleves ís nyakelvágással kezdődik. Mégis milyen fínom a végeredmény.
A szemét étel valószínű a virsli, bácskai hurka, a párizsi, a disznósajt a löncskonzervek..stb...nos ezeket(is) milliók eszik.
Szóval valami igen fínom étel érdekelne, ami nem került szenvedésébe sem állatnak, sem a fogyasztónak...
Nem fogadom el a méz fajtákat, mert azok fele laborban készül ezer tonna szám.
Nem véletlenül írják rá a halkonzervre a fogás módját, a halászat területe, és hol készítették a konzervet.
Miközben japánok egyik legfínomabb eledele a cethús..nos amíg azt sikerül megölni, több óra szenvedés..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!