Aranyeres panaszokra mi a helyes táplálkozási rend?
Nemrég a Protkológián jártam, és alapos kivizsgálás után az orvos belső aranyeret állapított meg nálam.Írt fel nekem Reparon végbélkúpot,és Detralex kapszulát, amit 2 hétig kell szednem.
Azt azonban a lelkemre kötötte az orvos, hogy változtassam meg az étkezési szokásaimat.Eltiltott a csípős, maró, fűszeres , és puffadást okozó ételektől,valamint a szénsavas víztől,üdítőktől is.Helyette megfelelő étrendet javasolt rost dús, magas tápértékű élelmiszerek fogyasztása.
Vagyis az eltiltott ételeket(füstölt, lángolt kolbász, szalonna) mindig el kell kerülni? És a hüvelyes növényeket is (bab,borsó, lencse),ami puffadást okoz?
És a sörfogyasztás se ajánlott?
Üdvözlet a klubban.
Az orvos csupán egyszeri tüneti kezeléssel intézett el.
És elmondta a szokásos szöveget hozzá.
Ettől pont nem fog elmúlni.
Ez egy életre szóló történet.
Vagyis egy életen át kell betartanod ezeket a játékszabályokat.
A csípős, marós, erősen fűszeres -magyaros- ételek, a dohányzás és a pálinka rendszeres fogyasztása száj- ill. végbélrákot okozhat.
(És okoz is.)
Olvasd el:
Én Detralexet szedek már hosszú évtizedek óta, csak időnként szünetet tartok, hogy kitisztuljon a szervezet.
Az ajánlott szedése a dobozon.
Étrend:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!