Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kisebbségi komlexusom van,...

Kisebbségi komlexusom van, hogy változtassak? Bővebben lent:

Figyelt kérdés

A baráti körömben mindenki magasabb nálam kb egy fejjel,én 172cm vagyok és 16éves! Már mindenkinek kezdet szélesedni a válla,nekem meg még nem és ezért kicsit furán érzem magam.

60kg vagyok... ez még jo,de lehetnék több is.

Mit egyek hogy felszedjek pár kilót(igyis naponta 5x eszek és nem mondhatom hogy keveset)?

Mikor fog a vállam szélesedni,vagy mivel tudom elérni hogy szélesedjen?

2010. júl. 24. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg későnéerő vagy; lehet, hogy majd csak 20 éves korod körül...
2010. júl. 24. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
172 cm vagyok, 18 éves és 55 kiló, tragédia az életem, de tényleg. Szerintem örülj.
2010. júl. 24. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Későn érő... az lehet... De nehogy már 20évesen kezdjek szélesedni!
2010. júl. 24. 16:43
 4/6 N.Balu ***** válasza:
Vagy a hozzáállásodon kell változtatni, vagy a baráti körödön, más megoldás nincs. A 172 cm magasság teljesen normális, de ha ez Neked ekkora gond, miért haverkodsz magasabbakkal? Komolyan.
2010. júl. 24. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Na a magasság még oké,ezzel csak némileg van gond! De azzal hogy ők idősebnek néznek ki tőlem az a ciki! Pedig egy korosztály vagyunk.
2010. júl. 24. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

istenem ebből ilyen nagy ügyet csinálni áááá

mit számít hogy fiatalabbnak nézel ki tőlük?! úgyis egyidősek vagyok.

de megoldás lehet ha nem pl eszel ami lehet hogy a végén még elhízáshoz vezet hanem pl sportolsz, vagy úszol... nekik úgyis széles a válluk :)

2010. júl. 31. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!