Fogytatok már úgy h sok szénhidrátot ettetek?
Mi számít soknak? Én 300-400g szénhidrátot vittem be hónapokig, ami a kalóriabevitelem fele, ez már magasnak mondható és jelenleg 14kg-nál tartok.
Persze szeretem az egészségem és összetettebb szénhidrátokat igyekeztem enni, durumlisztből készült ételeket, zabot ettem. Persze ha úgy volt benyomtam minden habozás nélkül a fehér lisztes pizzát, tegnap a hambit, karácsony után a pogácsát, és mégis fogytam. Ha egészségtelenül eszel, rostszegényen lassulhat hosszabb deficit után, és fog is az anyagcseréd, így lehet hogy amit te deficitnek hittél már nem deficit, és ráfogod, hogy a szénhidrát a hibás biztosan, de nem, ha deficitben vagy, fogysz, bárki bármit mond, ez a biológia. Nagyon jó kutatások vannak erről, nézd meg például a twinkie diet-et. A csávó szinte kizárólag szemét kajával fogyott 2 hónap alatt 13kg-ot, mert 1800 kalóriát vitt be a nagyjából 2600-as szükséglet mellett, egyébként a poén, hogy a vérképe jobb lett a 2 hónapos szemét kaja evése után, mint előtte, ennyit számít, hogy mennyi rajtunk a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!