Minden este hal. Sok?
Nagyon halfüggő vagyok, egyszerűen imádom... ezért szüleim általában nagytételben veszik a sima olajos halkonzervet. Az érdekelne, hogy minden este 1 konzerv árt vagy éppen használ-e valamit (inkább az árt része érdekel) ugyanis ezek tengeri halak (mert a tavit nem bírom megenni, ezért tonhalat vagy szardíniát eszem) tengerből, óceánból jönnek, aztán amiket manapság hallani (olaj borul a tengerbe stb) inkább visszavennék a fogyasztásából...
Vélemények?
Igen, mirelit halakat is nagyon szeretem :) De apám utálja, szóval nem lehet minden nap azt főzni :D
Egyébként az összes olajat le szoktam önteni a halról és citromot facsarok rá. Ezt azoknak, akik azt írták, hogy nem jó dolog az olaj (már ha számít ez a különbség)
Egyébként mi más a mirelit hal húsában és a konverzhaléban, ha mindkettő sósvizi hal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!