Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Híznom kéne. Jól csinálom így?

Híznom kéne. Jól csinálom így?

Figyelt kérdés

Szóval híznom kéne,mert elegem van,hogy hurkapálcikának neveznek..Így ezt csinálom már hetek óta.

Reggelizni általában délben szoktam legalább 4 tojással készült rántottát,és 2-3 szelet kenyérrel.Egész nap iszom a szénsavas üdítőket,és ha olyanom van eszek sütit,csokit..

Legközelebb csak este 8-10 órakor vacsorázom ami éppen van.Rántott hús,vagy bundás kenyér,szóval minden finomság.Mivel éjfélig fent vagyok,többnyire éjfélkor is eszem egy szelet májkrémes kenyeret vagy sütit.Emellett a napi mozgásom annyi,hogy naponta 1 órát sétálgatok ,de alapvetően nem tornázom semmit..

Remélem a semmit tevésemmel hízhatok egy kicsit..Szerintetek?

ja/ 162cm magas vagyok és 90 kg...van amikor még kevesebb és 88 kg---

2010. júl. 22. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ajándékozz szemüveget annak, aki csúfol, már ha el bírsz gurulni az optikusig.

A kérdés kamu, jelentettem.

2010. júl. 22. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu? Én tényleg ilyen sovány vagyok...

Akkor ezek szerint azok a kérdések is kamuk amikor egy 40 kg-os kérdezi,hogy mennyit fogyjon mert ő kövér??

2010. júl. 22. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Te fiúnak is dagadt vagy, lánynak meg egyenesen zsírdisznó.
2010. júl. 22. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:

162cm magas vagyok és 90 kg..

Ez már kórosan elhízottnak számít apám,inkább emeld meg a sejhajt és húzzál mozogni.

2010. júl. 22. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdés egyébként tényleg rossz kategóriában van,nem értem miért nem lehet jelenteni.Vagy fogyókúrák vagy humor.
2010. júl. 22. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, aki 40 kilósan fogyni akar, az beteg.

Ahogy te is.

2010. júl. 22. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet jelenteni, mert én már jelentettem, hogy kamu.
2010. júl. 22. 15:11
 8/8 anonim válasza:

Falusi Mariann akarsz lenni?

Megsugom jó uton jársz

2010. júl. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!