Híznom kéne. Jól csinálom így?
Szóval híznom kéne,mert elegem van,hogy hurkapálcikának neveznek..Így ezt csinálom már hetek óta.
Reggelizni általában délben szoktam legalább 4 tojással készült rántottát,és 2-3 szelet kenyérrel.Egész nap iszom a szénsavas üdítőket,és ha olyanom van eszek sütit,csokit..
Legközelebb csak este 8-10 órakor vacsorázom ami éppen van.Rántott hús,vagy bundás kenyér,szóval minden finomság.Mivel éjfélig fent vagyok,többnyire éjfélkor is eszem egy szelet májkrémes kenyeret vagy sütit.Emellett a napi mozgásom annyi,hogy naponta 1 órát sétálgatok ,de alapvetően nem tornázom semmit..
Remélem a semmit tevésemmel hízhatok egy kicsit..Szerintetek?
ja/ 162cm magas vagyok és 90 kg...van amikor még kevesebb és 88 kg---
Szerintem ajándékozz szemüveget annak, aki csúfol, már ha el bírsz gurulni az optikusig.
A kérdés kamu, jelentettem.
Miért lenne kamu? Én tényleg ilyen sovány vagyok...
Akkor ezek szerint azok a kérdések is kamuk amikor egy 40 kg-os kérdezi,hogy mennyit fogyjon mert ő kövér??
162cm magas vagyok és 90 kg..
Ez már kórosan elhízottnak számít apám,inkább emeld meg a sejhajt és húzzál mozogni.
Nem, aki 40 kilósan fogyni akar, az beteg.
Ahogy te is.
Falusi Mariann akarsz lenni?
Megsugom jó uton jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!