Anorexia/túlzott koplalás után hogyan kezdjek el újból táplálkozni?
7 hónapja kezdtem el fokozatosan koplalni, de csak most kaptam észbe, hogy mit csináltam. Az utóbbi hónapokban volt, hogy egy nap 800-1000 kcal-t ettem egy nap, de azért volt hogy 1500-at is. Egy hónapja kezdtem el újból súlyt felszedni, nem mérem már a kalóriát, nem nézegetem a méreteim, de az utóbbi időben alacsony a pulzusom és a vérnyomásom is. Túl nagy megterhelés eza szívemnek? Fogjam vissza magam? sportoljak? mit tegyek?
Hülyeség volt,tudom, de senki nem szólt, hogy nem oké, amit csinálok.
800 kcal tényleg nem sok, de nem is nevezném túlzott koplalasnak..
En ha 800-at eszek véletlenül már nagyon bűntudatom van:(
Meg szabad kérdezni mi volt a kezdő BMI-d és a legalacsonyabb?
Egyébként én is tudom hogy rohadtul nem kéne ezt csinálnom de nem bírok változtatni. Minden elismerésem neked és tarts ki
800 kcal túlzott koplalás, hidd el... nem normális dolog. A szervezeted több energiát igényel, mint hinnéd, senkinek nem alap a 800 kcal. Az én szerveim is kárát látták (pedig nem is csináltam olyan sokáig), de mikor benne vagy ebben a körben nem veszed észre. 20-ról indultam, és 17,7-nél volt, mikor utoljára mértem magam. Egy idő után már nem mértem a súlyom, csak a tükörben nézegettem magam és nem ettem.
Te mennyit szoktál enni, mennyi a BMI-d?
Kérj segítséget, tegyél ennyit önmagadért!
Én 25-rol indultam nyár elejen:(
Aztan 19 és 20 között volt szeptember vegere, amikoris elkezdtem elég durván zabálni. Gondolom a szervezetem ehezett vagy nem tudom.. Mert ritkán mentem 500 kcal fölé.
November 27.-en kezdtem újra a koplalást, 21.3-mas BMI-rol, most vagyok 18.2-nel.
Nem annyira alacsony, persze feltűnik az embereknek, sokan nyáron látták utoljára, azért:/ most próbálok picit többet enni, hogy ne jöjjön megint rám a zabálás, de ha túllépem a 600-at már nagyon nagy lesz a bűntudatom:( a leghosszabb, hogy néha tényleg szeretnék többet enni, és ha sikerül, gyűlölöm magam érte.
Egyszerűen úgy érzem még nagyon távol vagyok a célomtól, és nem érdemlem meg hogy most többet egyek:/ 14.8-as BMI a célom, mert 3 éve annyi volt.
Megkérdezhetem hogy neked miért fontos hogy ilyen alacsony legyen a BMI-d?
Ez szörnyen életveszélyes állapot, ne hagyd hogy ez a rémes dolog irányítson! Megérdemled hogy jobban bánj magaddal, a testeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!