Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek is kóros ez?

Szerintetek is kóros ez?

Figyelt kérdés

165cm/47kg 75/C-s melltartó.

A szüleim és a környezetmben elég sok ember azt mondja, hogy nagyon sovány vagyok, pedig szerintem nem így van. Lapos a hasam vékony a derekam és szépen szélesedik a csípőm. Az igaz, hogy alábam és akarom kissé vékony, de szerintem nem olyan vészes. Hízni sehogy sem tudok, szóval nem az van hogy hányttaom magam direkt nem eszem stb. Egyszerűen elértem ezt a súlyt egy éve kb és azóta a legötbb 49 volt másfél hétig és anélkül hogy nem ettem volna visszemnt 46,5re. Észrevétlenül. Mondjuk az igaz, hogy ha elkap valami komolyabb betegség nagyon hamar lefogyok akár 5-6 kilót is de elég hamar visszajön.

Valami baj van ezzel?

Értelmes válaszokat szeretnék kérni! Köszönöm.

2010. júl. 21. 19:32
 1/7 A kérdező kommentje:
16/L
2010. júl. 21. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Kicsit vékony vagy, de szerintem nem vészes.

De lehet, hogy nem lenne rossz kicsit sportolnod, mert akkor a karod meg a lábad is formásabb lenne (nem annyira vékony). Hizni ne akarj feltétlen, arra semmi szükség, de ha netán felszedsz valamennyit, akkor még nincs semmi baj, nem leszel kövér.

2010. júl. 21. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

én 168/ 46-48 (évente egyszer mérem)

szerintem nem gáz :D

28/N

2010. júl. 21. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Régen jártam kajakozni, akkor igen, formásabb volt a lábam meg a karom is. Az lesz hogy elmegyek megint valamit sportolni, úgyis van időm:)

Köszi még egyszer a válaszokat

2010. júl. 21. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

164 cm, 45 kg, 75D melltartó

Nagyim szerint sovány vagyok, apa szerint duci, anya szerint jó az alakom. Még jó, hogy van egy tükröm, meg két jó szemem(mert ha az számítana, amit ök mondanak megörülnék). Gondolom, Neked is hasonló alkatod lehet, szóval nyugi, ez így ok. 22L

2010. júl. 21. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, hogy vékony vagy, de méretesek a melleid:) Biztos jó alakod lehet:)
2010. júl. 21. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is szoktam kapni hogy gebe vagy, vékony vagy, pont jó, meg néha hogy de meghíztál..Közben semmi mozdulás fél éve:D Köszi a válaszokat.
2010. júl. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!