Schobert Norbi féle ürhajós diéta vélemények?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan emberektől szeretnék véleményeket akik használták vagy esetleg valamilyen eredményt értek el vele vagy esetleg negatívumok. Érdemes ezt elkezdeni vagy i nkább a kalóriabázis a megbízhatóbb eszköz a fogyókúrához2019. nov. 23. 22:46
1/13 anonim válasza:
Norbi egy nagyon buta sarlatán, amire már elég sokszor ráigazolt. Innentől tovább nincs miről beszélni.
2/13 anonim válasza:
Baromság, egyáltalán nem következetes.
3/13 anonim válasza:
Tévedés első!
Norbi nem buta nagyon nem. Szerinted egy buta emeer feltud építeni egy ekkota businesst? Nem.
Norbi iszonyat okos, ügyes üzletember.
A termékei attól még hulladékok. Ez a nagy benne. Hulladékból épített milliárdos üzletet.
4/13 anonim válasza:
Persze erkölcsileg kérdéses, nem kicsit.
Ostoba, akaratgyenge emberek masszív lehúzása.
5/13 anonim válasza:
@13:24
Továbbra is fenntartom annak a jogát, hogy Norbi egy nagyon buta ember, az a fajta buta, aki viszont a még nála is butább balek embereket zseniálisan tudja megvezetni. Végül is ez már nevezhető teljesítménynek.
6/13 anonim válasza:
Ha ő buta te meg a nagy okos akkor miért ő ül mégis 60 milliós merciben? :)
8/13 anonim válasza:
Én nem vagyok szélhámos. Ez a különbség. :D
Egyébként én elismerem, hogy Norbi a szart azt nagyon jól csinálja.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem azé a szerencsétlené az elismerés, hanem azoké az embereké, akik ezt a maszlagot beveszik egy elhízott, alkoholista, hazudozó embertől. Elismerésem, hogy nem tudnak gondolkozni. :D
10/13 anonim válasza:
Oké legyen szponzorautó.
Te mit tudsz felmutatni? Neked szponzor bicajod sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!