Szerintetek mennyit kéne híznom?
Sziasztok anorexiából gyógyulok. Orvos nem diagnosztizált, viszont én felismertem a tüneteket és nagy nehezen fél év koplalás után eldöntöttem, hogy nem akarok fiatalon meghalni vagy meddő lenni. A menstruációm már 5 hónapja nem jön meg és fogytam majdnem 20 kilót.
Szerintetek mennyit kéne híznom és körülbelül ,hogy kéne táplálkoznom,ha egészségesen szeretném a normális súlyt elérni?
16/l, 176cm, 47kg
Pont azt a leadott 20 kg-t kéne visszaszedni.
Normál egészséges ételeket egyél. Neten van ilyen ajánlás, hogy mennyi gramm egy adag étel. Keress rá, ha ez segít.
Köszi szépen :)!
És szerinted baj, hogy az elmúlt pár napban 3000 kcal körül szoktam enni vagy jó ez így, mert félek, hogy majd nem bírok leállni az evéssel.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt :).
Próbálok egy egészséges étrendet kialakítani kalória számlálás nélkül és ha már egészséges lesz a súlyom akkor elkezdek valamit sportolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!