Miért vagyok kövér?
De, hízhat, akkor is ha nem visz be ennél több kalóriàt.
Úgy hivjàk, hogy anyagcserezavar. Inzulinrezisztencia esetén pl szénhidràt intolerancia van. Ami egészséges módon juttatva a szervezetbe is probléma, ha olyasmit eszik amiben sok szénhidràt van, de az anyagcseréje nem képes kezelni. Ez àllapotfüggő.
Pl gabonafélék. Elvileg ajànlott élelmiszer, ugyanakkor mégsem mindenkinek, mert képes arra, hogy gondot okozzon.
De az anyagcsere is belassulhat, pl pajzsmirigy problémàtól.
Az éhezés marhàra nem életszerű. Senkinek. Soha.
Kérdező:
Próbàlj meg egy LCHF étrendet. Ez annyit jelent hogy tartósan 100 gramm alà kell vinni a napi szénhidràtbevitelt, zsírból és fehérjéből többet fogyassz, amennyi jól esik, / jól tudsz lakni. Én inzulinrezisztenciával küzdök, majdnem 1 éve talàltam rà erre az életmódra és egész könnyedén fogytam 38 kilót éhezés nélkül. ( A többi még folyamatban). Ha gondolod, végülis nincs mit vesztened, próbàld ki. ( Legalàbb napi 3 étkezéssel). Ha részletesebben érdekel, privàtban keress meg és küldök infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!