Mit gondoltok a best gore videokról?
“Jo szembesulni” ? Annyira nem jo szerintem.
Valami 1hummer es 3 guys-ba neztem bele, de nem tudtam vegignezni. Szornyu hogy valaki ezt tudja elvezni, marmin valaki megcsinalta az okemarmint rohadtul nem az, de else tudom kepzelni mi van a fejebe, de azt hogy velem egykoru fiatalok nemelyike elvezettel nezi, szamomra ez erthetetlen es felfoghatatlan.
Akkor mi a fsz ak nézegeted... ? de tényleg....
Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint te. Biztos neked is vannak aberrációid.
A világ beteg, mocskos és undorító. DE lehet szép, kedves, bájos... ez csak rajtad múlik, mit akarsz meglátni belőle.
Hol olvastad azt hogy tokeletes vagyok te barom? Azt meg plane hogy nezegetem, ratevedtem, es puszta kivancsisagbol meg annak a video hatasa alatt kiirtam ezt ide. Ennyi, lehet vannak “aberacioim” de annak semmi kapcsolata nincsen a halallal vagy a halottal. Nem itelkezek csak erdkelodok.
Nem figyeltem a kategoria valasztasnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!