Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hánytassam meg magam?

Hogy hánytassam meg magam?

Figyelt kérdés
Néha olyan kedvem van, hogy felzabálok minden nasit. És ezt szerintem ki kéne hányni. Próbálkoztam már, egyszer sikerült, de csak nagyon keveset. Általában csak öklendezek. Amikor eszek, érzem hogy már jönne vissza, és magamtól öklendezek, de nem jön. Mit csináljak?
2019. okt. 9. 19:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem a pattanásokkal van inkább bajom, nem a kalóriával
2019. okt. 10. 07:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Írjatok
2019. okt. 10. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, én már elmondtam, mit tennék a helyedben. A gyomorsav egy rendkívül maró anyag, aminek semmi keresnivalója a nyelőcsövedben, szájüregedben, sok kárt tud tenni. Ha betegség, fertőzés, mérgezés miatt hánysz, az más téma, ez a kisebbik rossz, amit a szervezeted választ, egy természetes reakció a nagyobb baj elkerülése érdekében.

A pattanások ellen nem ez a megoldás, de te tudod. Én inkább lennék pattanásos, mint hogy direkt hányjak, de a magam részéről szerencsére már megtaláltam a módját, hogy ne legyek pattanásos.

2019. okt. 10. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Jézus.. Neked semmi önkontrollod nincs?

Tudodnem tudod, mi az hogy bulimia? Írd be Google-ba..

Amúgy nyúlj le a torkodon, de sok jóra ne számíts.. Szánalmas az ilyen😕

2019. okt. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!