Hogy hánytassam meg magam?
Figyelt kérdés
Néha olyan kedvem van, hogy felzabálok minden nasit. És ezt szerintem ki kéne hányni. Próbálkoztam már, egyszer sikerült, de csak nagyon keveset. Általában csak öklendezek. Amikor eszek, érzem hogy már jönne vissza, és magamtól öklendezek, de nem jön. Mit csináljak?2019. okt. 9. 19:57
1/14 anonim válasza:
Nem jó ám hányni, találj ki valami mást.
2/14 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a szervezeted még tiltakozik az eszement önpusztításod ellen és egyelőre nem alakult ki a bulimia. Szerintem, ne eröltesd. A bulimiások fogzománca teljesen tönkremegy a felöklendezett savas gyomortartalomtól, aztán 25 évesen már műfogsort kell csináltatniuk. Te is ezt akarod?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bulimiás, csak nem szeretném megemészteni a csipszet, de nem tudom nem megenni.
2019. okt. 9. 20:24
4/14 A kérdező kommentje:
Néha néha nem árt
2019. okt. 9. 20:24
5/14 anonim válasza:
Már hogyne ártana? Hogy tudsz ilyet leírni, hogy "ezt szerintem ki kéne hányni"? Úristen, gondolkozz már.
6/14 anonim válasza:
Ez Bulímia Nervosa akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem az.
7/14 anonim válasza:
Én biztosan nem hánytatnám magam szándékosan, akármennyit is ettem. Szörnyű érzés. Komolyan nem értem, mások hogy tudják ezt tenni magukkal. Ne tarts otthon nasit, vagy csak egy keveset, és egyél normális ételekből normális mennyiségeket, probléma megoldva.
8/14 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem szörnyű, a cél a fontos
2019. okt. 9. 22:06
9/14 anonim válasza:
Grat a lepontozásért. Inkább orvoshoz kéne fordulnod, ha már ennyire fontos a cél. Bár ugye, kinek mi a célja...
10/14 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit, csak fel a második válaszolot.
És kérlek a kérdésre valaszoljatok
2019. okt. 10. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!