Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valeriana Teva 100mg. Ezt a...

Valakisegitsen111 kérdése:

Valeriana Teva 100mg. Ezt a gyógyszert kaptam a pánikbetegségemre. Mire figyeljek, ha ezt beveszem, és mi lehet a mellékhatása?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez a gyógyszer konkrétan hogyan hat a szervezetemre? A dobozán az van, hogy “ Gyógynövény tartalmú termék átmeneti, enyhe ideges feszültség és átmeneti elalvási nehézségek enyhítésére.” Nem tudom, hogy ha előjön a pánikom, és beveszek ebből 1-et, esetleg 2-őt (mert 2 a max), akkor enyhíteni fogja, vagy megszűntetni?

2019. okt. 4. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt konkrétan nem ismerem, de ezek általában nem okoznak nagyon nagy mellékhatásokat. Arra viszont számíts, hogy ezek csak minimálisan csökkentik a tüneteket, bár szervezetfüggő is, ki, hogyan reagál rá. Esetleg, ha sokat veszel be fáradtabb lehetsz. De mondjuk van a Valeriana Komlós cucca, abból, ha sokat veszel be, akkor bepörögsz tőle, pedig azt alváshoz is szokták ajánlani. Azt történhet esetleg (bár a pszichiáterem szerint nem valószínű, mert gyógynövényesek), hogy megszokja a szervezeted és egyre nagyobb dózist kell szedned. Én ezt tapasztaltam egy vény nélküli darabbal. A lényeg annyi, hogy ez nem olyan gyógyszer, amitől 12 órákat alszol és a maradékban eszel vagy le vagy szedálva.
2019. okt. 4. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon enyhe. Kevés emberrel találkoztam aki érzett tőle bármit is.
2019. okt. 4. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Hány darabot kellene bevenni, hogy rendesen kimerült/fáradt kegyek? (Érdeklődöm, nem vagyok hülye, hogy bevegyek annyit)
2019. okt. 4. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld kisebb adaggal, hátha neked használ. Szerintem kettesével nyugodtan beveheted. Ez egy enyhe gyógynövény, bajod biztos nem lesz, legfeljebb nem hat.
2019. okt. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!