Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen vitaminokkal, ételekkel...

Milyen vitaminokkal, ételekkel, táplálékkiegészítőkkel tudnám regenerálni, erősíteni a májam?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, egészséges, viszont az elmúlt időszakban szerintem megterheltem a májamat mivel sok alkoholt fogyasztottam, és sok Panadolt (paracetamolt) vettem be.

Milyen vitamint, ételt, stb fogyasszak, ami jót tesz a májnak?

2019. szept. 14. 15:07
 1/4 anarchy666 ***** válasza:
100%

Hát szigorúan véve nincsen olyan szer, ami regenerálná a májat. A silymarin tartalmú szereknek van májvédő tulajdonságuk.

Amúgy meg a májad megbírkózik az alkohollal hacsak nem annyit vittél be, hogy az akutan karosítson, de akkor nem itt írnál. A paracetamolból meg annyit vegyél be amennyit engedélyez a használati utasítás.

2019. szept. 14. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Máriatövis extraktum kapszula az Interherbtől. Keress rá a neten. A máj regenerálására ajánlott. Gyógyszertárban, Rossmannban vagy DM-ben kapható.
2019. szept. 14. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én harminc év alkoholizálás után máriatövis magot szedtem. A zsebemben volt egy zacsival, és mikor bele nyúltam,nyolc-tíz szemet csíptem a számba és lenyeltem rágás nélkül. Kb. fél évig ettem, mire kifogyott az a nyomás a májamból. Orvos nem látott ez idő tájt, mert féltem a gyógyszerektől. Már huszadik éve nem iszom alkoholt, igaz tiszta vizet se. Néhány éve kivették az epémet, de a májammal nincs, nem volt gond.
2019. szept. 14. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Májtisztítás természetes úton 5 lépésben:

https://www.youtube.com/watch?v=4TanVgeEqcU

2019. szept. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!