Hogy tudok felszedni pár kilót?
Azzal a kérdéssel fogdulnék hozzátok, hogy milyen módszerekkel tudok pár kilót felvenni? Jelenleg 47 kg vagyok.
Előre is köszönöm!
14/F
háát, szerintem meg ne egyél ilyenket hogy chips, csoki, kóla stb
ezek semmire se jók, inkább egyél rendesen és egészségesen és sportolj
persze egyél egy kicsit ötbbet, de inkább olyanakat hogy tészta, krumpli, amik hízlalnak is de egészségesek is
hány centi vagy? amúgy meg lehet hogy hirtelen megnyúltál azt azért lettél most egy kicsit soványabb
Na az egy másik gond, szinte alig növök, tavaly nyáron lemértem magam olyan 159 lehettem, most meg vagyok úgy 162 körül.
Köszi a választ! :)
De ari.:)
Én azt javaslom, hogy amellett, hogy többet eszel, de EGÉSZSÉGESET, sportolj is. Ugyanis az izom nehezebb, mint a zsír, és hidd el, hogy attól meg éhesebb is leszel.
Nekem nagyon jól beválik:) DE ha nem működik, akkor mindenképp menj el a háziorvoshoz, mert lehetséges, hogy valami hiányod van vagy ilyesmi. Ha meg ilyen az alkatod, akkor azt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!