Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudok felszedni pár kilót?

Hogy tudok felszedni pár kilót?

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fogdulnék hozzátok, hogy milyen módszerekkel tudok pár kilót felvenni? Jelenleg 47 kg vagyok.

Előre is köszönöm!

14/F

2010. júl. 14. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyél sok zsírosat. Szalonna, nyakas, stb. MIndennap csoki, chipsz, és kóla. Ja és ne mozogj semmit, csak ülj a tévé előtt. Szerintem így felmegy a felesleg.
2010. júl. 14. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, általában mindennap szoktam enni 2 szelet zsíros kenyeret.
2010. júl. 14. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:

háát, szerintem meg ne egyél ilyenket hogy chips, csoki, kóla stb

ezek semmire se jók, inkább egyél rendesen és egészségesen és sportolj

persze egyél egy kicsit ötbbet, de inkább olyanakat hogy tészta, krumpli, amik hízlalnak is de egészségesek is

hány centi vagy? amúgy meg lehet hogy hirtelen megnyúltál azt azért lettél most egy kicsit soványabb

2010. júl. 14. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Na az egy másik gond, szinte alig növök, tavaly nyáron lemértem magam olyan 159 lehettem, most meg vagyok úgy 162 körül.

Köszi a választ! :)

2010. júl. 14. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

De ari.:)

Én azt javaslom, hogy amellett, hogy többet eszel, de EGÉSZSÉGESET, sportolj is. Ugyanis az izom nehezebb, mint a zsír, és hidd el, hogy attól meg éhesebb is leszel.

Nekem nagyon jól beválik:) DE ha nem működik, akkor mindenképp menj el a háziorvoshoz, mert lehetséges, hogy valami hiányod van vagy ilyesmi. Ha meg ilyen az alkatod, akkor azt fogja mondani.

2010. júl. 14. 23:15
 6/6 GiliMumus ***** válasza:
Vegyél fel egy súlyzót. Bocsi.
2010. júl. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!