Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a magyarázata, ha...

Mi lehet a magyarázata, ha már hosszabb ideje rettenetesen kívánom a sajtot?

Figyelt kérdés
Korábban próbálkoztam kalcium pezsgőtablettával, semmi, csak görcsölt tőle a lábam... Most már nem. Multivitamint szedek, elvileg nincs belőle hiány. A húst viszont alig eszem meg, baromi finnyás lettem rá az utóbbi egy-másfél évben. Tojás, sajt megy, mint fehérje, de ebből is a sajt az, amiből bármikor bármennyit.... -Miért.. ?

2019. szept. 4. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a vicces, hogy mennyire erőlködnek, hogy olyan élelmiszerekről, mint a sajt, kefír és joghurt bebizonyítsák, mennyire károsak az emberre, miközben a boltok dugig tele vannak káros összetevőket tartalmazó élelmiszerekkel. A joghurtról gyakorlatilag minden kutatásban az jött ki, hogy jót tesz az egészségnek, ha van benne BCM, ha nincs.

Amúgy szerintük az anyatejben is van kazomorfin. Szegény csecsemők, bocik, kiscicák, kisnyulak, akik hónapokig ezen élnek...

És ha tényleg függőséget okoznak? Inkább ez a függőség, mint a kóla vagy az alkohol, nem? Miért kellene a sajtról "leszokni", ha valakinek semmi baja nincs tőle?

2019. szept. 6. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Te nagyon buta lehetsz ha szerinted normális felnőtt emberként csecsemőknek való tejet fogyasztani.

Bizonyítottan káros, de kézzel-lábbal keresed a kifogásokat hogy ihasd a tehénvadékot. Elég undorító.

2019. szept. 6. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem eszem/iszom tejterméket, de tőlem mások nyugodtan fogyaszthatják, ha nincs tőle bajuk. Engem nem zavar (látom, téged nagyon, de vajon miért is?).
2019. szept. 6. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Azert zavar mert az állatok szükségtelen kihasználása, kínzása és megölése árán iszol tejet.

Amugy mindjart elhiszem hogy nem is fogyasztod de foggal-körömmel véded hogy egészséges meg jó. Ja persze.

2019. szept. 6. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy te mit hiszel, teljesen lényegtelen. Tejfehérjére és laktózra is érzékeny vagyok amúgy. Ha nem lennék az, sajtot és kefírt biztosan fogyasztanék.
2019. szept. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!