Mi indítaná be az anyagcserém?
Nekem a kávé sokat segít. Azt csak olyankor iszom amikor székrekedésem van. De segít.Vehetsz be guttalax cseppet is , de annak mindig magyarul bocsánat fosás a vége , és érted , ha épp nem otthol vagy akkor lehet kínos is a dolog. De egyébként túl van misztifikálva ez a mindennap kaki , az a normális ha mindennap de az is teljesen normális ha minden második nap van.Igen jól érzed nem rúl normális ha 4-5 nap kell hozzá. De nem tudom hogy mennyire eszel sokat , és mennyire eszel meg mindent. Mert ha keveset eszel és nagyon rostban gazdag az étrended és nem fogyasztassz hozzá "normális ennivalót" főtt kaját , leveseket , (mert a sok száraztól is kaphatsz ilyen szintű székrekedést) húsokat akkor ne is keresd mi a baj.Egyél főzelékeket , tejes dolgokat , és minden mást .Melette edd a zöldségeket(érdemes megfőzni amit lehet)könnyebb emészteni , és a gyümölcsöket , ha lehetőséged van rá lédúsokat .Az adagokkal meg ne spórolj , rendes felnőtt embereknek való mennyiséget egyél . Táplálkozz egészségesen , de ne vesd meg a kalória dúsabb ennivalókat sem.
Ez a székrekedés nem jót tesz a bélrendszernek , kapsz egyszer egy bélcsavarodást és annyi.Ne válogass hanem egyél mert ebből komoly betegséged is lehet az egyik barátnőm ezzel járt hosszú ideig orvoshoz , hogy rendbe hozza az emésztését , és vissza állítsa a ritmusát.
#3 egyetértek, nekem segitett.
Életmód váltás, diéta, sok víz, elegendő pihenés, 4-5 étkezés.
Nem kell legalább naponta.
Egyébként van panaszod azon kívül, hogy 4-5 nap, vagy csak a "kell" miatt aggódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!