Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet hogy 3 hónapja...

Hogy lehet hogy 3 hónapja lazább a székletem és nem is romlik meg nem is javul?

Figyelt kérdés

nem kéne valaminek történnie

jójó ,tudom hogy elkéne mennem dokihoz ,de nincs nem szeretek a kakimról beszélni

2010. júl. 13. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rostosabban étkezel. Ha nem vagy hasmenős legalább nem lesz aranyered.
2010. júl. 13. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha 3 hónapja hasmenésed van, az gáz... és ha eddig nem múlt el, nem is fog. Viszont nem normális, az fix.
2010. júl. 13. 12:33
 3/10 A kérdező kommentje:
mondom hogy NINCS HASMENÉSEM ,csak laza a kaki érted ,áááááááááááááá
2010. júl. 13. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:
bocsánat durva voltam ,csak már eléggé zavar
2010. júl. 13. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, de régebb óta, évek óta. Én reggelente szoktam menni mindig, de van, hogy már az ágyban érzem, hogy menni kéne. És valóban nem hasmenés, hanem egyszeri laza széklet. És utálom hogy ilyen. Én arra gondoltam, hogy át kéne ütemezni délutánra vagy estére. Vannak akiknek ilyenkor jön. Ekkorra már kemény, mert kiszívódik belőle a sok nedvesség. Ezt tapasztaltam, mert néha volt hogy este mentem. Amúgy az is igaz, hogy legalább nem erőlködünk és az aranyér nem jön elő. Csak nekem olyan kellemetlen.
2010. júl. 15. 07:34
 6/10 A kérdező kommentje:

07:34 ha ezt komolyan írtad akkor ,huh ,nemhittem volna hogy találok még egy ilyen embert

de akkor ez nem vmi betegség de akkor mi lehet?

2010. júl. 20. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:

én azért kérdezem mert attól félek hogy valami betegség:S

de nagyon nem tudom mi lehet

2010. júl. 20. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is pontosan ilyen, és én is ugyanezt tapasztalom mint az előttem szóló. Szerintem ne aggódj. Nekem is napi egyszer van, reggel és igen laza. De nincs többször szóval nem hasmenés.

Látom régebbi kérdés, neked azóta is fenn áll?

2010. dec. 21. 16:56
 9/10 A kérdező kommentje:
jaja ,mint a pinty....lesz ami lesz ,de talán mintha egy picit jobb lenne néha...néha meg nem, szerintem a kajálás nagyban befolyásoljaXD:D
2010. dec. 21. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon nagyon régi kérdés, kiderült nektek mitől volt ez? Probámát jelentett Teljes mértékben ugyanígy vagyok 2 hónapja kb. lett diagnosztizálva egy tejfehérje érzékenység, de arra figyelek.

2020. okt. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!