Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyógyszer bevétele után kb.2 órával híg székletem volt, akkor pótoljam a tabit? Ez volt a 13. szem. Lindynette 30at szedek 5 hónapja.
Figyelt kérdés
2008. máj. 25. 09:08
1/5 anonim válasza:
Miért pótolnád, hát bevetted nem? Vagy ezt írja a betegtájékoztató? Azt el kellene olvasnod. Én nem ilyet szedek, de úgy tudom hogy pótolni ugye akkor kell ha nem veszed ba és ha megy a hasad (ami nem híg széklet, hanem hasmenés) akkor kiegészítő védekezés egy hétig (óvszer, kúp, krém).
2/5 anonim válasza:
Pótolni semmiképeen sem szabad, ezt írja is a betegtájékoztató, szedd ezentúl is rendszeresen, viszont a következő menzeszig más úton is kell védekezni. (Ez is benne van elvileg...)
3/5 A kérdező kommentje:
csak azt nem tudtam, hogy híg széklet esetén is kell-e pótolni.mert én szlovákiai vagyok,tehát a tájékoztató is szlovák, én meg nem jól tudok szlovákul.köszönöm a választ.
2008. máj. 25. 10:26
4/5 anonim válasza:
Az a híg széklet nem a rögtöni emésztésed eredménye, tehát a tabi mégnyugodtan felszívódik, az a széklet az előzőeket üríti ki.
5/5 anonim válasza:
A híg széklet nem egyenlő a hasmenéssel! A tbalettát nem kell pótolni semmiképp, hasmenés esetén, hisz akkor csak 20 napig szednéd, nem 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!