Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez sok vagy kevés gyomorsav?

Ez sok vagy kevés gyomorsav?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a savanyú dolgokat, egy evésre meg tudok enni egy üveg savanyú uborkát, a levét nagyon szeretem. A mustárt úgy szoktam enni, hogy egy tányérba kinyomom és azt úgy nyalogatom. Az ecetet az üvegből iszom, mint mások az ásványvizet én pont úgy az ecetet iszom. Kovászos uborkát is és a levét is nagyon szeretem és sokat meg tudok belőle enni. Ez normális, lesz bajom tőle, mert minden nap szoktam ecetezni meg ilyenek. A gyomorsavam kevés vagy sok? De ettől lehet bármilyen betegségem?? (Már évek óta eszem ezeket.) 12/L
2010. júl. 12. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebből nem lehet megmondani, sok vagy kevés.

Minden esetre szerintem próbálj visszaállni a normális mértékre mindenből.

2010. júl. 12. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az ecetet nem tudod meginni.És 12 évesen inkább az anyádnak mond hogy vigyen orvoshoz ha ugyérzed bajod van.
2010. júl. 13. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
már bocs, de én igenis meg tudom inni *-*
2010. júl. 14. 19:34
 4/4 anonim válasza:
Fúj, szegény...xD
2010. júl. 20. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!