Hogy csinaljam hogy kavezas utan ne kelljen egybol wc. Re mennem?
Ne igyál kávét...
Mást nagyon nem tudsz, sokaknál pont ezért kell a reggeli kávé, máshogy nem sikerül, szóval ha te nem akarod, hogy sikerüljön, ne igyál.
WC? Melyik műsorszám?
Nekem állandó vizelhetnékem van a kávétól, de úgy értve, hogy NAGYON. És bizony kávé után ki is jön vagy fél liter, de tudnám honnan a max 1,5 deci tejjel higított kávétól.
Ennél még a fekete-tea brutálisabb, na ott a 3 deci után vizelek vagy 2 litert, csak tudnám hogyan lehetséges ez. Sima víztől meg normálisan járok... Eh!
Valszeg liszterzekeny vagy te is. A kave is gabona. En se ihatok.
Amig lisztet ettem( rozskenyer,stb),akkor napi 6-&-szor kellett kakilnom.
10 eve etkezem paleosan( teljesen gabonamentesen) . Mielott elkezdtem mar nap 6 random hasmenes jott ra az utcan setalva es azonkivul otthon. Ugy kezdtemel paleozni,h nincs mar vesztenivalom.
Megszokta a szervezeted ezt, és összeköti a kávézást a WC-re menéssel.
Nem iszol kávét, vagy megpróbálsz átállni más időpontra. Ez hülyén hangzik de hosszabb távon lehetséges. Pl. eszel valami olyat amitől hamarabb el kell menned. Nekem pl. ilyen a gyümölcs.Ha napközben több gyümölcsöt eszek estére tuti WC. Aztán így átállt a szervezetem az estére egy idő után.
Az előtt én is reggel mentem, de nem szeretek a munkahelyen, és nem mindig sikerült otthon. Igy ma már nagyrészt este "intéződik" ez.
Azért mert megy a wc-re a kávétól még tuti hogy nem lisztérzékeny! Egy másik válaszolónak meg a koffein vízhajtó hatású akár kávéban iszod akár fekete teában. A következő meg nagyon sok embernél a kávé kizavarja őket a wc-re. Tessék itt elolvashatod.
Ha ez zavar téged akkor amikor a barátnődnél vagy nem iszol kávét. Ennyi. Én sem iszok mert engem is kihajt.
#4: A kávébab nem gabona, hanem egy cserje bogyója, ami rendszertanilag elég távol áll a gabonaféléktől. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy némely őrölt kávé gluténnal szennyezett. Én is gluténérzékeny vagyok, de a kávétól nincs semmi bajom, míg a glutén közvetlen tüneteket okoz nálam.
Kérdező, lehet, hogy érzékeny vagy a koffeinre, vagy más okból nem bírod a kávét. Én nem tapasztalok sem vízhajtó, sem hashajtó hatást, csak ha van benne tej. Te natúr presszókávét iszol, vagy teszel bele valamit?
Valtozo
valamikor teszek bele.tejet valamikor nem
de akkor is meg hajtsa a hasam es szaladhatok wc re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!