Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy csinaljam hogy kavezas...

Hogy csinaljam hogy kavezas utan ne kelljen egybol wc. Re mennem?

Figyelt kérdés
Nagyon gaz folleg ha baratnomnel vagyok
2019. aug. 8. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál kávét...

Mást nagyon nem tudsz, sokaknál pont ezért kell a reggeli kávé, máshogy nem sikerül, szóval ha te nem akarod, hogy sikerüljön, ne igyál.

2019. aug. 8. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

WC? Melyik műsorszám?

Nekem állandó vizelhetnékem van a kávétól, de úgy értve, hogy NAGYON. És bizony kávé után ki is jön vagy fél liter, de tudnám honnan a max 1,5 deci tejjel higított kávétól.

Ennél még a fekete-tea brutálisabb, na ott a 3 deci után vizelek vagy 2 litert, csak tudnám hogyan lehetséges ez. Sima víztől meg normálisan járok... Eh!

2019. aug. 8. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
vegyél be a kávé mellé vagy 10 széntablettát! (meg ne csináld)
2019. aug. 8. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Valszeg liszterzekeny vagy te is. A kave is gabona. En se ihatok.

Amig lisztet ettem( rozskenyer,stb),akkor napi 6-&-szor kellett kakilnom.

10 eve etkezem paleosan( teljesen gabonamentesen) . Mielott elkezdtem mar nap 6 random hasmenes jott ra az utcan setalva es azonkivul otthon. Ugy kezdtemel paleozni,h nincs mar vesztenivalom.

2019. aug. 8. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Megszokta a szervezeted ezt, és összeköti a kávézást a WC-re menéssel.

Nem iszol kávét, vagy megpróbálsz átállni más időpontra. Ez hülyén hangzik de hosszabb távon lehetséges. Pl. eszel valami olyat amitől hamarabb el kell menned. Nekem pl. ilyen a gyümölcs.Ha napközben több gyümölcsöt eszek estére tuti WC. Aztán így átállt a szervezetem az estére egy idő után.

Az előtt én is reggel mentem, de nem szeretek a munkahelyen, és nem mindig sikerült otthon. Igy ma már nagyrészt este "intéződik" ez.

2019. aug. 8. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért mert megy a wc-re a kávétól még tuti hogy nem lisztérzékeny! Egy másik válaszolónak meg a koffein vízhajtó hatású akár kávéban iszod akár fekete teában. A következő meg nagyon sok embernél a kávé kizavarja őket a wc-re. Tessék itt elolvashatod.

[link]

Ha ez zavar téged akkor amikor a barátnődnél vagy nem iszol kávét. Ennyi. Én sem iszok mert engem is kihajt.

2019. aug. 8. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Reggel igyál csak kávét és utána elmész vécére, én is ezt csinálom, legalább így megvan a napi széklet.
2019. aug. 8. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
WC után igyál kv-t.
2019. aug. 8. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

#4: A kávébab nem gabona, hanem egy cserje bogyója, ami rendszertanilag elég távol áll a gabonaféléktől. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy némely őrölt kávé gluténnal szennyezett. Én is gluténérzékeny vagyok, de a kávétól nincs semmi bajom, míg a glutén közvetlen tüneteket okoz nálam.

Kérdező, lehet, hogy érzékeny vagy a koffeinre, vagy más okból nem bírod a kávét. Én nem tapasztalok sem vízhajtó, sem hashajtó hatást, csak ha van benne tej. Te natúr presszókávét iszol, vagy teszel bele valamit?

2019. aug. 8. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Valtozo

valamikor teszek bele.tejet valamikor nem

de akkor is meg hajtsa a hasam es szaladhatok wc re

2019. szept. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!