Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fejfájás miatt hányás? (Nem...

Fejfájás miatt hányás? (Nem migrén)

Figyelt kérdés

Migrénes vagyok, de az a látáselmenős migrén szokott rámjönni, így tudom milyen a migrénes fejfájás.

Ma reggel viszont arra ébredtem, hogy sírtam az esőhang miatt, annyira zavaró volt, majd felrobbant a fejem, teljesen más volt, mint szokott. Azonnal becsuktam az ablakokat, de az autók hangja így is ki tudott volna kergetni a világból. Aztán a barátom is hozzámszólt és olyan ideges lettem, hogy ordibáltam vele, hogy ne szólaljon már meg... Mintha nem is én lettem volna. Vettem be fájdalomcsillapítót, vitaminokat, ittam vizet, rá nem sokkal kihánytam. És a fejfájást mintha elvágták volna. Újra normális lettem.

Tegnap ittam egy korty bort délután, mindig rosszul vagyok az alkoholtól, emiatt szinte sosem iszom, szilveszterkor is kölyökpezsgővel koccintok.. :D Attól lehetett? Voltam már másnapos, az is semmi volt ehhez képest. Inkább 1 napig tartó migrén, mint még 1 ilyen... Pedig kb. 3/4 óráig tartott.

25/L

2019. júl. 28. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
De pedig lehet ez a migréntől. Egy tanárom is migrénes volt anno az is hányt és sokkal jobban érezte magát utána.
2019. júl. 28. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet tőle, a migrénnek 2 fajtája van. Nekem aurás szokott lenni. Azt nem gondoltam volna, hogy maga a fejfájás is teljesen más. + Általában a fények zavarnak, nem pedig a zajok, hangok.
2019. júl. 29. 04:35
 3/4 anonim ***** válasza:
28%

Éhgyomorra sose vegyél be vitamint (főleg ne tablettás multit). Nekem volt már olyan, hogy pár perc múlva hánytam tőle. Ha kaja után/közben veszem be, nincs gond.

Lehet, hogy a fejfájás valamilyen tegnap evett dologtól volt, ami beleállt a gyomrodba, nem tudtad megemészteni. A hányással megszabadultál tőle, így el is múlt a fejfájás.

2019. júl. 29. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Na, igazad lehet, erre nem is gondoltam, hogy ne éhgyomorra vegyem be. Egyébként a tablettákon, vizen kívül semmi más nem jött ki. Az a fél liter is 4 részletben. :D Már a végén a semmit hánytam kb.. Nagyon gyors az emésztésem, laktózintoleranciám is van, ez napi többszöri hasmenéssel jár, hiába figyelek oda, nem mindig tudom kikerülni, meg szerintem más ételintoleranciám is lehet. Szerencsére ma csak a közérzetem rossz, végig tudtam dolgozni a napot.
2019. júl. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!