Fejfájás miatt hányás? (Nem migrén)
Migrénes vagyok, de az a látáselmenős migrén szokott rámjönni, így tudom milyen a migrénes fejfájás.
Ma reggel viszont arra ébredtem, hogy sírtam az esőhang miatt, annyira zavaró volt, majd felrobbant a fejem, teljesen más volt, mint szokott. Azonnal becsuktam az ablakokat, de az autók hangja így is ki tudott volna kergetni a világból. Aztán a barátom is hozzámszólt és olyan ideges lettem, hogy ordibáltam vele, hogy ne szólaljon már meg... Mintha nem is én lettem volna. Vettem be fájdalomcsillapítót, vitaminokat, ittam vizet, rá nem sokkal kihánytam. És a fejfájást mintha elvágták volna. Újra normális lettem.
Tegnap ittam egy korty bort délután, mindig rosszul vagyok az alkoholtól, emiatt szinte sosem iszom, szilveszterkor is kölyökpezsgővel koccintok.. :D Attól lehetett? Voltam már másnapos, az is semmi volt ehhez képest. Inkább 1 napig tartó migrén, mint még 1 ilyen... Pedig kb. 3/4 óráig tartott.
25/L
Éhgyomorra sose vegyél be vitamint (főleg ne tablettás multit). Nekem volt már olyan, hogy pár perc múlva hánytam tőle. Ha kaja után/közben veszem be, nincs gond.
Lehet, hogy a fejfájás valamilyen tegnap evett dologtól volt, ami beleállt a gyomrodba, nem tudtad megemészteni. A hányással megszabadultál tőle, így el is múlt a fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!