Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akkor most ne egyek?

Akkor most ne egyek?

Figyelt kérdés

Migrénem van, több mint 1 hónapja tart. Heti 4x-5x. Iszonyatos hányingerem van, az elején minden egyes alkalommal kihánytam az egész napi kajám. Az elmúlt 2,5 hétben viszont inkább nem eszek. Általában 500 kalóriát se. Amit eszek az se túl változatos, kb. kifli, jóreggelt, meg fekete kávé. Amúgy kb. a migrén alkalmával minden visszajön, a gyümölcslevek is. Ma megpróbáltam rendesen enni, de nem sikerült, olyan fél 1 fele 'befuccsolt', pedig igyekeztem nagyon..

Holnaptól gyógyszert fogok szedni. Akkor ne egyek továbbra se? Mert ugye nem hányhatom ki a gyógyszert...

Amúgy van fölöslegem, előtte is fogyóztam, de ez most jelentősen rásegített, elég sokat fogytam ez alatt az idő alatt.

2014. ápr. 3. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
De, egyél, mert a koplalástól más, még súlyosabb betegségeid is lehetnek.
2014. ápr. 3. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor meg hányni fogok és tönkre fognak menni a fogaim, a nyelőcsövem + a gyógyszer se fog használni..
2014. ápr. 3. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

„Migrénem van, több mint 1 hónapja tart. Heti 4x-5x. Iszonyatos hányingerem van, az elején minden egyes alkalommal kihánytam az egész napi kajám. “ – Ilyen tünetekkel orvoshoz kellene menned elsősorban, mert a migrén lehet egy komolyabb probléma tünete is, valamint a hányásról is elmondható ugyanez.

“Az elmúlt 2,5 hétben viszont inkább nem eszek. Általában 500 kalóriát se. “ – A koplalás soha nem megoldás s ráadásul te ezzel egy olyan problémát akarsz megoldani, amit kivizsgáltatni kellene, nem pedig ilyen ostobán és felelőtlenül gondolkozni, hogy inkább nem eszel, mert akkor nem lesz mit kihányni – maga a hányás és az állandó fejfájás nem normális, nem gondolod ? Ezzel kell kezdeni valamit, de nem egyedül és nem internetes öndiagnosztizálással.

“Holnaptól gyógyszert fogok szedni. “ – Felírta valaki ? Milyen fajta gyógyszert fogsz szedni ? Mi a terved vele a továbbiakban ?

2014. ápr. 3. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó, tényleg félreérthetően fogalmaztam..

Neurológusnál voltam, ő írt fel gyógyszert (nem emlékszem a nevére, migrénre, és most 6-8 hétig kell szednem).Kb. 6 hét múlva kell visszamennem, meg majd MR-re is. Azt is mondta, hogy fontos, hogy a gyógyszert evés után kell bevennem. De erre vonatkozólag nem mondott semmit...

2014. ápr. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!