Fejfájás, hányinger, hidegrázás, ez migrén vagy valami más?
Figyelt kérdés
A páromnál időközönként ( van hogy havi egyszer vagy több alkalommal egymás után vagy hogy hónapokat vagy majd egy évet kihagy ) elöjön egy nagyon durva fejfájás. Mindig a bal szeme nyomásával kezdödik majd rámegy a fejére ami szinte kibírhatatlanul fáj. Egy fél óra/óra alatt általában odáig szokott fajulni a dolog,hogy hányingere lesz sokszor hány is és rázza a hideg sokszor úgy mint ha kisebb rohama lenne. Általában 1-2 napra teljesen ki szokta ütni. Az segít rajta nagyritkán ha hidegvizes rongyot tesz a homlokára.
Sokszor voltunk már vele orvosnál vagy kórházban de semmi. Volt már mással is hasonló ??
2019. máj. 15. 13:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez migrén nekem is ilyen szokott lenni de ennyirere nem durván. Neurológusnal voltak?Ilyenkor szoktak csinálni egy ahogy agy mr vizsgálatot is.nekem nagyon durván fájt a fejem.de nekem majdnem minden nap fájt én kaptam is rá gyógyszert amit előző este kellett beszedni de ez kb két éve volt azóta már normalizálódott és nem is igazán fáj.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen voltunk már ott is és gyógyszert is kapott rád de nem használt sajnos.
2019. máj. 15. 13:24
3/3 anonim válasza:
Simán migrén, ennél még durvább is szokott nekem lenni. El sem tudom engedni a wc kagylót és jön az ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!