Akkor most melyik szemorvosomhoz mennyek feléves ellenőrzésre?
Figyelt kérdés
Járok már kb. 5 éve egy szemorvoshoz, félévente mindig. Van szemüvegem, amit tvhez, szamítogéphez kell használnom. 5 év alatt nem romlott a szemem azt mondta a doki, de én érzem, hogy rosszabbul látok. Lehet, hogy az miatt, mert tudom, mi a különbség a két látás között. Kértem töle, hogy írjon ki nekem kontaklencset. Azt mondta, hogy ő nekem nem tud olyan vizsgálatot csinálni, ami a kontaklencséhez szükséges, de ajánlott egy magánrendelőt 50 km-rel odebb. El is mentunk, meg is kaptam a kontaklencset. Persze ott is kivizsgáltak a szemem, oda évente kell járnom. De akkor most ahhoz a dokihoz is kell járnom, aki ide elküldött? Vagy ez hogy is van? Most ez különálló, vagy olyan, mintha orvost cseréltem volna? És ha kell mennem ehhez a rendes dokihoz, akkor kontaklencsevel vagy nelkule mennyek? ugy is meg tud vizsgálni? Mert lencse nélkül teljesen vaknak érzem már magam....2010. júl. 9. 23:04
11/12 anonim válasza:
oda jársz és annyiszor, ahová akarsz...én speciel akkor hagytam fel a szemorvoshoz járkálással, amikor könyörgésre sem írt fel erősebb szemüveget, hanem közölte, hogy nekem nem kell jól látnom 5 méteren belül a szemüveggel, mert rövidlátó vagyok....én meg közöltem vele, hogy 1) nem látok jól, 2) baromira nem szívesen ütnék el bárkit, mert nem látok jól 3) utálom a rossz szemüveg miatti fejfájásokat...azóta 70 km-rel arrébb járok egy optikába, a szüleim lakhelyén egy normális optometristához...és szerinte meg a műszerei szerint is kellett erősebb szemüveg ;)
a lényeg: ahhoz járj, akiben megbízol ;)
12/12 A kérdező kommentje:
akkor szerintem a magándoki :D lelkiismeretesebbnek tűnt :D még szép :D
2010. júl. 9. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!