Ha kapok egy gerinc fűzőt, milyen gyakran kell feljárni Budakeszire ellenőrzésre?
mi a francnak pont Budakeszire kéne ellenőrzésre járni???...
saját orvoshoz kell menj, olyan sűrűn, ahogy mondja
Nekem volt fűzőm.
Több évig hordtam,utáltam,lila lettem tőle meg minden.
Másfél évig hordtam éjjel-nappal.Azután azt mondta az orvos,hogy elég éjjel hordanom.Így hordtam kb. egy évig.AZtán azt mondta kontrollon,hogy hordjam megint éjjel-nappal.Soha többet nem vettem fel.
Én is növésben voltam amikor jártam,és kb félévente kellett kontrollra járnom.És hiába mentem időpontra fél napot ültem ott mindig.Évente volt röntgen is,akkor minden még tovább tartott..Nekem a fűző nem segített,nem éri meg.És úgy tudom,hogy felnőtteknek elég ritkán adnak fűzőt,mert nekik már még kevésbé "alakítható" a gerincük.
A kérdésed már egy éves,szóval bocs ha már nem aktuális.
Én úgy tudom,hogy két fajta van,mindkettő műanyagból.
Az egyikben van valamennyi fém is,az oldalán,amiben csavarok vannak és úgy magadra "hajthatod".AZ talán valamivel kényelmesebb lehet mint nekem volt,de sokkal biztos,hogy nem.
Budakeszire nekem is.
De én itt is lakom,úgyhogy nekem nem volt messze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!