Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Akkor most melyik szemorvosomh...

Akkor most melyik szemorvosomhoz mennyek feléves ellenőrzésre?

Figyelt kérdés
Járok már kb. 5 éve egy szemorvoshoz, félévente mindig. Van szemüvegem, amit tvhez, szamítogéphez kell használnom. 5 év alatt nem romlott a szemem azt mondta a doki, de én érzem, hogy rosszabbul látok. Lehet, hogy az miatt, mert tudom, mi a különbség a két látás között. Kértem töle, hogy írjon ki nekem kontaklencset. Azt mondta, hogy ő nekem nem tud olyan vizsgálatot csinálni, ami a kontaklencséhez szükséges, de ajánlott egy magánrendelőt 50 km-rel odebb. El is mentunk, meg is kaptam a kontaklencset. Persze ott is kivizsgáltak a szemem, oda évente kell járnom. De akkor most ahhoz a dokihoz is kell járnom, aki ide elküldött? Vagy ez hogy is van? Most ez különálló, vagy olyan, mintha orvost cseréltem volna? És ha kell mennem ehhez a rendes dokihoz, akkor kontaklencsevel vagy nelkule mennyek? ugy is meg tud vizsgálni? Mert lencse nélkül teljesen vaknak érzem már magam....
2010. júl. 9. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
iskolába "menny" inkább, vagy magántanárhoz
2010. júl. 9. 23:08
 2/12 A kérdező kommentje:
rosszul irtam hogy ,,mennyek,, tudom, utolag már en is lattam.
2010. júl. 9. 23:09
 3/12 A kérdező kommentje:
bocsi, menyjek
2010. júl. 9. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Majdnem, menjek :)
2010. júl. 9. 23:12
 5/12 A kérdező kommentje:
pont most akartam irni, hogy harmadszorra sem sikerul :D mar felrelatok azt hiszem :D
2010. júl. 9. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nek kötekedni akarok,de kontakTlencse...
2010. júl. 9. 23:16
 7/12 anonim ***** válasza:
*Nem
2010. júl. 9. 23:17
 8/12 A kérdező kommentje:

egész eddig azt hittem, hogy így írják. De mostmár tudni fogom. Az az igazság, hogy ezt még sosem írtam le, mindig csak szóban mondtam, és az után írtam így le. És szinte sosem írok magyarul, mert más országban élek és muszáj azzal a ,,nyelvvel,, írnom, persze ez nem magyarázat a helyesírásomra, csak nekem nincs nagyon alkalmam ezt rendesen megtanulni, begyakorolni, eltulajdonítani.

De akkor most melyik dokihoz menjek szerintetek?

2010. júl. 9. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:

a kontaktlencséshez, kontaktlencsében

de ehhez orvos sem kell, egy rendes optometrista egy normális optikában elég, és a magánrendelős szemorvosnál olcsóbb is ;)

2010. júl. 9. 23:29
 10/12 A kérdező kommentje:
én azt hiszem inkább fizetek a magándokinak, valahogy jobban bízok bennük, meg tapasztalatok...szóval akkor ehhez a körzetihez nem is kell már járnom?
2010. júl. 9. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!