Lézeres szemműtét utáni fejfájás?
Figyelt kérdés
4 napja voltam lézeres szemmuteten. Követtem az azutáni utasitasokat mégis azt érzem hogy az egyik szemem kicsit jobban fárad és ezáltal fáj a fejem is. Nemtudom ez normális e. Mintha valahogy az egyik szemem nem akarna olyan jól gyogyulgatni mint a másik. Voltam kontrol vizsgálaton. Elmondtam ezeket de azt mondták nincs semmi baj egyik szememmel sem.2019. jún. 10. 21:28
1/2 agibaba101 válasza:
Szerintem az agyad szokik hozza, hogy egyfolytában élesen lát. Nekem eg hónapja volt a műterem és pár nappal a műtét után nekem is volt egy egész napos fejfajasom, végül meg gyógyszert is vettem be, pedig nem szoktam. Mindenképp adj időt az agyadnak, hogy hozza szokjon az új helyzethez, egy kicsit mindenki másképp reagál egy ilyen kezelésre. Ha a következő kontrolling ( két hónapos? Nekem talán úgy jön a köv.) nem javul, akkor mond mindenképp újra, hogy valami továbbra sem kerek
2/2 anonim válasza:
Nekem már a második korrekcios műtét után vagyok, 3 honapja volt mivel cylinderes volt szemem masodjára is szükséges volt műteni de azóta a bal szemem homályosabb mint a jobb szem ami szinte tökéletes és elégé gyakran fáj is a fejem de csak a bal oldal tájt.
Elmentem egy független optikába és ott sajnos még találtak kis cylindert amire egy - 0.5 lencsét ajánlanak most mit kellene mondanom ott ahol műtöttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!