Ha -2,5 ös valakinek a szeme akkor mennyire lát szemüvegnélkül?
Nekem -2,5-ös, közelre (olvasni) látok, de a monitort már nem tudom elolvasni. Igazából mindent homályosan látok, 5-6 méterre pedig csak foltokat. Egész nap hordom a szemüvegem, anélkül nincs egyensúlyérzékem (mivel minden homályos és a távolságokat sem tudom felmérni).
Nem fogsz tudni anélkül bulizni, viszont használhatsz kontaktlencsét.
na, két dolog akkor,
1. én a Focus medicalt ajánlom, én ott műttettem, nagyszerű volt, már amennyire egy műtét nagyszerű lehet, kedves emberek, és úgy tudom, h jobb is a sasszemnél, a Margitszigeten van, nem tom megmondani, h lehet oda eljutni, mert nem élek Magyarországon, de a honlapot megkeresem.
www.focusmed.hu
érdemes körbenézni, én azt ajánlom.
a kontaktlencséről meg annyit, hogy nálatok rohadt magasak az árak!!!
én Ukrajnában élek, és kontaktlencsét hordtam 2 évig, szemüveget meg 10 éven át. és egy pár lágy kontaktlencse kijön, várj csak, a ti pénzetekben az kb 5 ezer ft, és féléves. én a lágyat ajánlom, meret a szilárd roncsolja a szemet, ha jól tom, igaz azt nemkell kivenni minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!