Mitől lehet, hogy tegnap óta az egyik szememnél lüktetést érzek, mintha egy ér szét akarna feszülni?
Figyelt kérdés
Az az érdekes,hogy nincs begyulladva, nem látni,hogy piros lenne, csak mintha egy ér erősen lüktetne.Már csepegtettem is bele. Kellemetlen.2010. jún. 30. 08:22
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg az ideg ugrálna?
2010. jún. 30. 08:26
2/4 anonim válasza:
ideg igen szerintem is.Nekem is volt ilyen nagyon idegesítő,de nekem elmult lassacskán.
3/4 anonim válasza:
Én mostanában látom a pulzusomat a jobb szemmel. Nem vészes, csak lüktet egy kicsit a bal csücsök. Nekem sincs bevérezve meg semmi. Én arra gondolok, hogy mostanában kicsit többet idegeskedtem...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Remélem nincs baj és nem is lesz, nem is inkább a szemem,hanem a belső csücsöknél az orrom és a szemem belső része között lüktet egy ér, de már két napja. Mintha szét akarna pattanni. Csak múljon el.
2010. jún. 30. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!