Mi ez a szememnél? (kérdésemtúlrövid)
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett fájni a szemcsücsköm vagy miaz fölött, ami itt az orromnál van. Kicsit piros is, fáj ha pislogok, vagy ha picit megnyomom. Óvatosan nyomva tapogattam, és van ott egy guga, de nem a bőrömön vagy benne, hanem a szemgolyómon, legalábbis úgy érzem... Mi lehet ez? Valami belement, vagy mi?:S2011. aug. 24. 07:26
2/3 anonim válasza:
Az első választ is én írtam.
Nem tudom, érdemes-e vele elmenni szemészetre, de a biztonság kedvéért menj el, nehogy nagyobb baj legyen belőle
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is a szemészet jutott eszembe, viszont leghamarabb kedden kerülhet rá sor, vagy szombaton talán, ha van olyankor is... Vagy addigra elmúlik, nem tudom, viszont nagyon undorító. Anya és egy ismerős is az árpát mondta, viszont ne hiszem, hogy az a szemgolyómon nőne..:S
2011. aug. 24. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!