Milyen rosszul látni?
Figyelt kérdés
Mármint milyen szemüveges ként szemüveg nélkül? Milyen az, ha nem látsz jól? (Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de mindig is érdekelt..)2018. dec. 18. 14:26
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit bővebben?
2018. dec. 18. 14:33
3/8 anonim válasza:
Homályosan látsz.
(én szemüveges vagyok)
4/8 anonim válasza:
Nagyon rossz. Nem látom az élvonalakat, az apró dolgokat, homályos :(
5/8 Drazicc válasza:
Ha fölveszed egy szemüveges szemüvegét akkor pont úgy látsz benne, mint ő anélkül.
6/8 anonim válasza:
Hiába írok regényt,aki nem szemüveges az nem nagyon tudja elképzelni\"átérezni".Tulajdonképpen én szemüveg nélkül az ismerőseimet megsem ismerném,mert mindent elmosódottan látok.
Nézd meg ezt a képet:
7/8 anonim válasza:
Nagyon rossz és zavaró . Személy szerint szemüveg nélkül 1 méterre sem látok el annál távolabbra meg csak foltokat látok nélküle . Ha van szemüveges ismerősöd akinek azért nem 0.5-ös a szemüvege próbál föl és kb annyit fogsz látni mint mi szemüveg nélkül .
8/8 anonim válasza:
Én is az voltam -2 dioptriás,de már megműttetem és már 125 % a látásom,de szemüvegesként ritka szar volt,bár csak 4 évig hordtam azt a szart,de nagyon rossz volt,10 méterről már nem tudtam leolvasni egy rendszámtáblát meg úgy semmit,kivéve ha nem lóbetűvel volt írva.Minden homályos volt mikor levettem,15-20 méterről már az embereket se ismertem fel,de ahogy ez egyik előttem szóló írta,vedd fel egy szemüveges ember szemüvegét.A másik kedvence minden szemüvegesnek,mikor télen a hidegből bemegyünk egy meleg helyre,felbecsülhetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!