Mit gondoltok a DM drogériában a visiomax kontaktlencsékről? Használt már valaki vagy vélemény róla?
Figyelt kérdés
Szemüveges vagyok de nekem a kontaktlencse kényelmesebb lenne.És múltkor láttam a drogériában.2018. szept. 30. 15:35
1/2 anonim válasza:
A Visiomax csak kontaktlencse ÁPOLÓ termékekből áll. Lencsét én az Ofotértban veszek, jó ár-érték arány.
2/2 anonim válasza:
Èn még csak tisztító folyadékot ès tartót láttam. Kontaktlencsét nem hiszem, hogy lehetne venni. Ha kontaktlencsét szeretnél előtte menj el minimum egy optikushoz aki neked megfelelőt javasol, megmutatja hogy kell illeszteni, ápolni a lencsét. Ráadásul nem ugyanolyan erősségű lencsét hordunk mint szemüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!