Lumpybot73 kérdése:
Miért van az hogy -2. 00 as szemuveggel teljesen jol latok de -2.50 es kontaktlencsevel nem latok mar annyira jol?
Figyelt kérdés
Neztem a tv t es akkor figyeltem fel erre
Ugyebar neztem a tv t es
1.resz
2.resz
3.resz
Es ezeket homalyosan lattam de ki tudtam venni milyen szám van ott még ha fel lett volna cserelve is de eleg homalyos volt
Este kivettem es szemuveggel is megneztem es szemuveggel teljesen jol lattam semennyire nem volt homalyos, miert van ez?
2018. aug. 15. 23:31
2/7 anonim válasza:
Kontaktlencséből gyengébb kéne, mert közelebb van a szemhez, nem erősebb...
3/7 anonim válasza:
Az utolsó jól írta, kontaktlencséből mindig gyengébb kell, mint a szemüveg. Nem méretted be a szemed lencsére?
4/7 A kérdező kommentje:
De be mérettettem és azt mondták higy a kontaktlencsével nem fogok annyira elesen latni mint szemuveggel vagy valami ilyesmi
És adtak egy szemuveget ami -2.50 es hogy a szemuveg es a kontaktlencse is 2.50 es legyen
De most nem nagyon ertem
2018. aug. 16. 23:30
5/7 anonim válasza:
7. osztályos fizika, negatív a lencséd, kontaktlencséből gyengébb kéne
6/7 anonim válasza:
Erős a lencse
Nem biztos, hogy gyengébb kell lencséből neked, ugyanis csak nagyobb dioptriánál számít ez a 2 cm. Viszont ha -2es szemüveggel jól látsz, biztos nem kell erősebb lencse.
7/7 anonim válasza:
Ahogy az előzőkvmondták. Amúgy szerintem sem kéne még eltérjen a dioptria. Nekem 3 a szemüveg és a kontaktlencse is. Szóval ez így fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!