Kontaktlencsével lehet esztétikailag korrigálni, ha az egyik szemem ici-picit beljebb áll?
Leginkább akkor,ha fáradt vagyok. Továbbá szürkehályoggal születtem arra a szememre (másik tökéletes),de még akkor szépen megműtötték,tehát az is már teljesen rendben,viszont mivel nagyon kicsi voltam, 18 éves kor előtt nem ültethették vissza a szemlencsémet.
Szóval ugye arra a szememre a homályos látás megmaradt és lencse sincs rajta (bár nagyon jól funkcionál,nincs bajom vele),ezért van az,hogy néha nem úgy követi a másik,jó szemem mozgását és kicsit néha "beáll".
Szemüvegre orvosok is mondták,hogy semmi szükségem,annyira felerősödött a másik szemem (ugye átvett egy kis munkát a gyengébbik szememtől),hogy jobban látok,mint más két szemmel.
Viszont esztétikailag zavar, hogy kicsit befele áll.
Megfelelő dioptriájú, akár speciális, orvossal feliratott kontaktlencse segíthetne ezt a kis "hibát" kiegyenlíteni ?
Nagyon köszönöm, ha válaszolsz
Lány vagyok
pedig vannak olyan speciális lencsés és a dioptriából is van annyi,amennyi a "rossz" szememre kellene.
Úgyse?
na,másnak is volt hasonló kérdése és neki is bejött a lencse.akkor meg is válaszoltam a saját kérdésem.
szuper
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__7248..
színes kontaktlencsém már volt és nem volt vele gondom.
akkor milyen gond lenne a sima lencsével?érdekelne...
menj be egy vision expressbe, megvizsgálnak hamar, és elmondják, hogyha tudnak neked ajánlani valami speciális lencsét, vagy mi miatt nem megoldható
gyorsan megvan, egy órán belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!