Mit kéne csinálnom a szememmel?
Tegnap este úgy aludtam el, hogy ki volt festve a szemem, és reggel mikor ébredtem a jobb szememre tiszta homályosan láttam.
Mentem gyorsan kimostam/lemostam.
Azóta javult azért, de még mindig homályosan látok vele, főleg kint a fényen, ill ha a laptopot vagy tv nézem.
Bent a lakásban semmi gond vele, tisztán látok.
Néha előfordul, hogy sminkben alszom el (nagyon fáradt vagyok már vagy épp csak elfelejtem lemosni) , de nem történt még ilyen. Szerintem pedig attól lehet.
Történt már valakivel ilyen? Mit ellene csinálnom?
Köszönöm!
Normális választ kérek!!
Az óvoda nem itt van!!!
Ha nem javul akkor irány a szemészet.
Egyébként én is néha lusta vagyok leszedni a sminket, de muszáj :S Egyszer én is smink nélkül aludtam el, úgy 10 percig homályosan láttam. Utána már beláttam,hogy mindig le kell szedni a sminket, plusz az sem jobb ha a szemedbe jut a sok festék...Egyébként meg úgy is olvastam,ha sminkben alszol el akkor öregíti a bőröd, hamarabb leszel ráncos. Szóval akármilyen fáradt vagy a szemed egészségéért vedd rá magad és tűntesd el alvás előtt a sminkedet!:)
Igen én is azt mondom , hogy sok festék ment a szemembe.
Na majd meglátjuk mi lesz! Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!