Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit kéne csinálnom a szememmel?

Mit kéne csinálnom a szememmel?

Figyelt kérdés

Tegnap este úgy aludtam el, hogy ki volt festve a szemem, és reggel mikor ébredtem a jobb szememre tiszta homályosan láttam.

Mentem gyorsan kimostam/lemostam.

Azóta javult azért, de még mindig homályosan látok vele, főleg kint a fényen, ill ha a laptopot vagy tv nézem.

Bent a lakásban semmi gond vele, tisztán látok.

Néha előfordul, hogy sminkben alszom el (nagyon fáradt vagyok már vagy épp csak elfelejtem lemosni) , de nem történt még ilyen. Szerintem pedig attól lehet.

Történt már valakivel ilyen? Mit ellene csinálnom?

Köszönöm!

2010. jún. 19. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Sohasem mosom le este a sminket! Minden mást igen, de azt nem. Nem volt még bajom ettől.
2010. jún. 19. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig le kellene..
2010. jún. 19. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Vájd ki a szemed.
2010. jún. 19. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Normális választ kérek!!

Az óvoda nem itt van!!!

2010. jún. 19. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól van, hogy nem mostad le. Én is aludtam már így el többször is, és soha nem lett tőle semmilyen bajpm. Szerintem ha hétfőig nem javul, akkor menj szemészetre.
2010. jún. 19. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem javul akkor irány a szemészet.

Egyébként én is néha lusta vagyok leszedni a sminket, de muszáj :S Egyszer én is smink nélkül aludtam el, úgy 10 percig homályosan láttam. Utána már beláttam,hogy mindig le kell szedni a sminket, plusz az sem jobb ha a szemedbe jut a sok festék...Egyébként meg úgy is olvastam,ha sminkben alszol el akkor öregíti a bőröd, hamarabb leszel ráncos. Szóval akármilyen fáradt vagy a szemed egészségéért vedd rá magad és tűntesd el alvás előtt a sminkedet!:)

2010. jún. 19. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen én is azt mondom , hogy sok festék ment a szemembe.

Na majd meglátjuk mi lesz! Köszönöm! :)

2010. jún. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!