Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az normális ha az egyik...

Az normális ha az egyik szememmel más árnyalatban látok mindent?

Figyelt kérdés
A jobb szememmel mindent sokkal kékesebben látok mint a jobbal,és elég furcsa néha amikor tudatosul bennem.Ez normális?
2011. szept. 20. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nem az! Fordulj szemorvoshoz, de baromi sürgősen, mielőtt nagyobb baj nem lesz.

A színeket TANULJUK. Nincs olyan, hogy egyik szemed megtanulja, a másik meg nem.

2011. szept. 20. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Csináld meg külön mindkét szemedre.

2011. szept. 20. 16:53
 3/10 A kérdező kommentje:
nem mást színt látok,csak más az árnyalat!hályogom biztos nincs,fiatal vagyok még ahhoz.
2011. szept. 20. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem csalsz, és a monitorod rendesen működik (nem öreg színhibás), vagy túlságosan letompított, akkor megtudhatod, hogy színtévesztő vagy-e. Ha az vagy, mindenképpen fordulj orvoshoz. Ha nem vagy az, akkor is, mert nem normális a látásod.
2011. szept. 20. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a jobb szememmel melegebb árnyalatban (sárgábban) látok mindent, mint a ballal. Nem tudom, h normális-e, de engem sosem zavart. :)
2011. szept. 20. 17:01
 6/10 A kérdező kommentje:
nekem is ugyan ez van csak én hidegebben látok a ballal,de akkor ez nem egyedi dolog ezek szerint
2011. szept. 20. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem egyforma a két szem, de ha nagyon feltűnő, akkor kérdezd meg a szemészt.
2011. szept. 20. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a jobb szememmel zöldebb, a ballal pirosabb minden.
2015. máj. 9. 11:30
 9/10 anonim válasza:
halyog is lehet.. nekem 5 évesen volt szürkehályogom és megkeserítette boldognak vélt gyermekméveim..
2016. ápr. 6. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nektek ez változott idővel? Én erre most figyeltem fel. Nemrég voltam szemészeten, nem volt vele baj. Mi okozhatja ezt? Nem találtam olyan jó leírást erről.
2023. máj. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!