Nagy baj az ha nem cilinderes kontaktlencsét hordok?
Figyelt kérdés
Szóval sokáig nem cilinderes lencsém volt,és nagyon jól láttam vele meg minden,semmi problémám nem volt.Nemrég optikát váltottam ahol ismét bemérték a szemem és azt mondta a doktornő hogy nekem cilinderes kell.Sajnos kipróbáltam már 2 fajta cilinderest is nem bírja szemem.
Romlani fog a látásom ha cilinder nélkülit hordok?
2010. jún. 18. 11:49
1/9 anonim válasza:
Ez esetben le kell mondanod a kontaktlencséről. Nem véletlen van cilinder.
2010. jún. 18. 12:02
2/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem mondhatok le :D
2010. jún. 18. 12:04
3/9 anonim válasza:
Ugyanígy jártam én is, de ne add fel! Melyik kettő lencsét próbáltad? Én kb 5-6 lencsét próbáltam, mire meglett az "igazi". Miben nyilvánul meg, hogy nem bírja a szemed? Begyuulad vagy egyszerűen csak kényelmetlen? Én minden lencsét 1-2 hétig próbáltam. Ami most van, 1-2 napig szintén kényelmetlen volt, de már nem érzem. Sajnos a tórikus lencse velejárója, hogy kicsit vastagabb, "nehezebb".
2010. jún. 18. 12:09
4/9 A kérdező kommentje:
igen,tényleg vastagabb volt mint a sima.Abban nyílvánul meg hogy egyből kényelmetlen érzés amint beteszem és ki kell vennem mert nagyon zavar,nem fáj,inkább csak olyan érzés mintha vákum lenne alatta.Bausch&Lomb-ot és egy kevésbé ismertet,ProCleart próbáltam,de már nem is hívnak az optikából,sztem már nem törődnek velem:D
Megkérdezhetem neked melyik vállt be ?
2010. jún. 18. 12:16
5/9 anonim válasza:
Air Optix-ot használok, a Johnson's csak egy kis fokkal volt kényelmetlenebb. Hol voltál optikusnál?
2010. jún. 18. 14:02
6/9 A kérdező kommentje:
ismerős az air optix valahonnan...
Most Ofotértbe járok
2010. jún. 18. 14:02
7/9 anonim válasza:
Dunakeszin a Vas Optikában nagyon jó a doktornő: türelmes, ezer lencsét próbáltat ki. 5000 ft, és minden próbalencse benne van.
2010. jún. 18. 14:09
8/9 A kérdező kommentje:
hát az jó messze van :D
én ingyen próbáltam ki kettőt meg minden ingyen volt,de lehet azt hiszik h szopatom őket és azért nem hívnak :D
2010. jún. 18. 14:12
9/9 anonim válasza:
Nekem is cilinderes kellene, de nincs megfelelő görbületű a számomra és ha csak nem vezetsz és eddig semmi bajod nem volt a kontaktlencséddel jól láttál vele akkor nem kell feltétlenül a cilinderes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!