Miért romlik ennyire a szemem?
Nézd meg ezt a videót mert én biztos vagyok benne hogy kamasz koromban a videón említett lelki hatás miatt lettem -3-as rövidlátó.
Barnai Roberto - Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás
Semmi baj nincs ezzel, ne aggódj miatta. A szemromlás egy olyan folyamat, ami néha begyorsul, de majd lelassul és pár év múlva valószínűleg meg fog állni teljesen. Most növésben vagy, és valószínűleg emiatt változik gyorsabban a dioptriád is.
Nem tudom, milyen szemproblémád van pontosan, nekem asztigmia, és emlékszem kamaszkoromban volt hogy hirtelen többet romlott, de felnőttként megállt a romlás, mivel már nem változik többet a fej és a szemgolyó alakja.
De ha nagyon aggaszt a dolog, kérdezz rá az optikusodnál. Amúgy nem lett karcos vagy kopott a szemüveglencséd?
NANE. Soha senki nem mondja el.
nos én nagyon figyeltem minden évben. azt vettem észre h a hű,de nagyon jó minőségű lencsék szarok. az ijen-ojan védőrétegek csak romolják a látást. nekem mindíg nagyon égetett a szemem ezektől., hiába mntem vissza panaszkodni.
AZ ALAPLENCSÉK ajók!!!! Nem irritál, nem égeti a szemem és NEM ROMLOTT A LÁTÁSOM!!! MOST EGY TELJES DIOPTRIÁVAL JAVÚLT A LÁTÁSOM!!!
DE!!! nézd meg magad alaposan!! nézd meg a fogaidat!!!
hidd el nekem egy szuvas fogam volt. nem fájt,de mégis eléggé belejátszik a látásba, mert az idegek oda is elérnek!!!
amikor picit fájt a fogam akkor a fűlem mögött is fájt és az arcüregem és a szemem is érzékenyebb volt. betömettem,de nem lett jobb, mert már közepesen volt szuvas. kihuzattam és azóta jobb.
Az orrodat is nézesd meg. pici orrpolipom volt. amint kikezeltem jobb is lett a látásom.
a fény is nagyon romolja, vegyél fényre sötétedőt vagy rakass fel napszemcsis részt mágnesekkel.
használj szemcseppet.
szedj szemkapszulát. nagyon jó a Dm -es Das Gesunde szemkapszula csak 1200ft.
ja és közel legyenek a lencsék, a keret a szemedhez. ne rakd lejjebb! ne nagyon mozduljon el a fejedről és az orrodról. stabil legyen. Vegyél fülstoppot. az a keret szárára léehet húzni és a fülednél jól megtartja a keretet.
nézz körül, mert vannak vékonyabbak és gyengébbek és vannak vastagabbak. szinte minden optikában másmijen lehet. én két optikusnál voltam. az egyiknéla vékonyabbik volt a másiknál a vastagabbik. a vastagabbat vettem, mert az masszívabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!