Mitől lehet ez? Folyamatosan romlik a szemem vagy csak bebeszélem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, januárig szemüveges voltam, de azóta áttértem a kontaktlencsére.Amikor szemüveget csináltattunk, mindig egy kicsivel erősebb kellett, most a lencséim - 1.25 és - 1.5
Amikor vizsgálták a szemem és megkaptam ezeket a dipotriákat, tökéletes volt, most sem rossz, viszont nem annyira élesen látok velük,inkább akkor veszem ezt észre mikor letakarom az egyik szemem és ez mindig dioptria csere után fordul elő pár nappal/héttel. Lehet azért mert az agyam hozzaszokott hogy nem látok jól és emiatt? Vagy valakinek van valami tippje miért lehet ez? :(
2017. máj. 7. 15:06
1/1 anonim válasza:
Aki gyerek korában már rövidlátó, annak addig folyamatosan romlik a szeme, amíg a fej nő (vagyis kb 20-25 éves koráig), mert nyúlik vele a szemgolyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!